2777
2789
عنوان

نمی‌دونم خب عنوان چی بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 34 پست
منم اینو دیدم .منم دقیقا به همین دقت کردم  پسره خیلی خوشگل بود    

دوتا چیز یاد گرفتم یکی سی یعنی اره به اسپانیایی 

و اون سکانس که دختره بقل پسره میگه هی دارسی امیقو 

خیلی خوب بود. 

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره من هی میگفتم خودتو کنترل کن این یه پسر عادیه🥵😂

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  
بعد اینجا جمشید کچل با قد ۱۵۵ با نیم کیلو دماغ انتظار داره خانومش ......... باشه

والا انگار خودشون دیکاپریو ان که انجلیا جولی با بدن جنیفر لوپز میخوان

یخبر اسی امروز بیکارم وسوسه شدم برم ببینم🥲😂😂 

فیلمش خوبه یا فقط اروتیکه؟

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
🥵😂 به مامانم نگی⁦☹️⁩🥺

من دلم خواست برم ببینم ببینم  🦦😂

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
نه نسبت به اروتیکهای دیگه خیلی بهتره داستان داره. 365 فقط یدونه دیالوگ داشت🍑

اوو پ بلکه دیدم

فیلم های دیگه ای میدونی بگو 🤭😂😂

اسی این فیلم ادامه هم قراره داشته باشه ؟ چون اخرش یه طور بود انگار ادامه داره

اوو پ بلکه دیدم فیلم های دیگه ای میدونی بگو 🤭😂😂

3 تا سری fifty shades

گناه ( با بازی آنجلینا جولی فوووووق العاده ای)

اروتیک این جدیدا قشنگه فقط.

سریال 

Elite

Se*x education

Euphoria

اینا هم فک کنم خوشت بیاد(🥵😂)