2777
2789
عنوان

بیاین حقوق خودتون وشوهرتون بگید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 34 پست
خیلی ولخرجید؟ اخه ۲۰ میلیون برای دونفر بنظرم درامد خوبی میتونه باشه

ن بابا  کارگره .. پول کارگر هیچ خیر برکتی نداره   والا ن خوراک خوبی داریم سال بع سال هم لباس میگیریم  بنظرم برا خونه ماشیم زمین بجز وام به هیچ وجه نمیشه اقدام  کرد 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    
خودم فعلا خانه دارم و فقط کلاس آرایشگری میرم و کمک مربیمون میکنم هنوز پولی دستم نرسیده  ولی شو ...

بنظرتون اگه ماشین سنگین بگیریم یکی روش کارکنه یا شریکی با غریبه ک باهاش کارکنه میصرفه؟ سودداره یا ضرره؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا  کارگره .. پول کارگر هیچ خیر برکتی نداره   والا ن خوراک خوبی داریم سال بع سال هم لب ...

سعی کنید پس انداز کنید  ی مبلغی هرماه  بزارید توکارت ک نتونید خرج کنید مثلا فرض کنید درامدتون ۱۲میلیون بیشتر نیس  دخل خرجتون بااین مقدار وفق بدید.

بنظرتون اگه ماشین سنگین بگیریم یکی روش کارکنه یا شریکی با غریبه ک باهاش کارکنه میصرفه؟ سودداره یا ضر ...

نمیدونم والا باید از کاربلدش بپرسید 

ولی به نظرم اگه سرمایه زیاد داشته باشید از این ماشین ترانزیت ها بخرید بدید دست راننده هم خوب باشه چون میرن خارج درآمدشون خیلی بهتره مخصوصا که ماشین مدل بالا باشه که البته خرج ماشین هم به تبع بیشتره

خلاصه واسه هر کاری کلی سرمایه لازم هست بازم باید با کاربلد مشورت کنن یا یه مدت شاگرد راننده بشن تا چم و خم کار و جاده دستشون بیاد 

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی