2777
2789
عنوان

بیاین حقوق خودتون وشوهرتون بگید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 34 پست
خونه داریم شهرستان ولی کرح مستاجر ایم همسرم کارمنده و حقوق ۱۸ تقریبا  ی بچه کوچیک داریم ماشین ...

بنظرتون با ۱۸میلیون برای دونفر تا سه نفر خوبه؟ میتونن ی زندگی نرمال داشته باشن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون با ۱۸میلیون برای دونفر تا سه نفر خوبه؟ میتونن ی زندگی نرمال داشته باشن؟

بله بستگی ب خرج داره ما تقریبا ول خرج ام هستیم و میرسه

حتی خرج باشگاه کلاس زبان و اینام میدیم

درامدمون 40 تا 80 سودمونه. جایی که کار میکنیم ملکش اجاره ای ماهی 40 تومنم جدا اجاره میدیم

دوتا خونه یه ویلا شمال و مغازه و یدونه ماشین 

پس اندازم خیلی کم همش خرج میکنیم

دیگه زن مهرداد نیستم💔
نه بابا من میخواستم کم بگم چش نخورم  ادما دو جورن 😂😂😂

خخخ 

والا مملکتو یه طوری کردن صد جورن

یه عده حداقل وزارت کار۸ تومن 

یه عده مدیرن ۲۰ تا ۵۰

یه عده دلالن بالای ۱۰۰

یه عده بلاگرن بالای میلیارد 

یه عده نون شب ندارن 

و..

👻
خالی بستم ، شوهر پولدار داشتم اینجا نبودم😂 آخه همیشه یه عده میان عدد بالا میگن

اینکه  چیزی نیس توپر بازدید همسرشون روزی ۷میلیون درمیاره ماهی ۲۰۰ ۳۰۰ میلیون🤣😂

خالی بستم ، شوهر پولدار داشتم اینجا نبودم😂 آخه همیشه یه عده میان عدد بالا میگن

ولی خدایی طبیعیه ک یه عده درآمده همسرشون بالا باشه 

خوب خلاصه تو این مملکت آدمایی با وضع مالی خوبم داریم دیگه 

ولی متاسفانه اینجا فوری انگ دروغگویی میزنن شایدم حق دارن 

خودم فعلا خانه دارم و فقط کلاس آرایشگری میرم و کمک مربیمون میکنم هنوز پولی دستم نرسیده 

ولی شوهرم راننده کامیونه ماهی حدودا ۳۰ تومن اینا بستگی به زیاد و کم بودن بار درآمدش هم تغییر میکنه ولی قسط ماشین و خونه و قسط وام داریم ، چندتا وام دیگه هم داره برمی‌داره اقساطمون بیشتر میشه ، ماشین سنگین رو با کمک پدرش خریده بوده خونمون هم ساختمونه پدرش واسه هر بچه یه طبقه ساخته البته همه زمیناشون اینا رو فروختن تا اون زمان بتونن بسازن ،سواری رو هم بعد عقدمون خریدیم ، فعلا پس انداز ما همون وام ها میشن که اگه بتونیم وام بگیریم یه چیزی بخریم یا یه کاری بکنیم البته اگه گرونیا بذاره 

شرایط زندگی هر کسی هم بسته به خودشه مثلا من زندگیمون رو معمولی میبینم ولی ما تفریحات زیاد خرید زیاد مهمونی زیاد نداریم شاید یکی ببینه بگه وای چقدر درآمد دارن ولی خودش هر روز تو مهمونی باشه بعد بگه ما نمیتونیم برسونیم ولی من زیاد مهمونی اینا نگرفتم تا حالا اهل رفت و آمد با دوست و رفیق و پول خرج کردن هم نیستیم راستش شوهرم با تلاش و پول جمع کردن تونسته این کار ها بکنه که بازم زندگیمون زیاد پولدارانه و تجملاتی هم نیست 

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی