2777
2789
عنوان

خواهرزاده ها وبرادر زاده های همسرتونو دوست دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 56 پست
من اصلا به رو خودم نمیارم که حسودیم میشه! کظم غیض میکنم

دقیقا منم همینطوریم ولی آخه اون یه دفعه خییییییییلی زیاد بود فک کن شوهرم همش باهاشون بازی میکنه هرچی میخوان براشون میگیره بعد تهش بچه ها بیان جلو همه بزنن به جایی که نباید بزنن یا عین وحشیا بپرن رو شوهرم یا هزارتا کار دیگه کلا من از وقتی ازدواج کردم فقط همینو دیدم یه بارم ندیدم خواهراش به بچه هاشون بگن نکنین این کارا رو جلو زندایی زشته یا هرچی فقط خندیدن گفتن بچه ن خب بچه رو باید تربیت کرد نباید همینطوری بزرگ شن که الان تربیت نشن کی میخوان یادبگیرن؟؟؟ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهارتا نوه دارن. با سه تاشون اوکی ام. فقط دختر خواهرش رفتاراش روی مخمه. یه حسادت ریزی توی رفتارش بود. میخواد خودشو به ما بچسبونه. ولی حال و حوصله اشو ندارم. کم محلی میکنم. یا اگه ببینم عمدا رفتارش روی مخمه خودمو به ندیدن میزنم. 

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
برای من یکیش ۶ ۷ سالشه شبا همسرم اونجا باشه پیش هم میخوابن🤣🤣بامزه اس ولی من ناراحت نمیشم

من حس حسادت اصلا ندارم شاید چون شوهرمم بی تفاوته بهشون ولی اینکه مزاحم حریم خصوصیم بشن اصلا دوس ندارم حالا میخواد هر کی باشه 

اونموقع که عقد بودم راهمونم دور بود میومدم خونه مادرشوهرم مجبور بودم گاهی یه ماه بمونم بعد این خواهرزادش از ۲۴ساعت ۲۵ساعتش ور دل من بود 😂😐بعد میگفت باهام بازی کن!یعنی میخواستم خودمو بکشممم 

دقیقا منم همینطوریم ولی آخه اون یه دفعه خییییییییلی زیاد بود فک کن شوهرم همش باهاشون بازی میکنه هرچی ...

اونی که زدینش چند ساله بود؟ مادرش چیزی بهتون نگفت؟

یا علی (ع) ❤️                                                                   

اونی که زدینش چند ساله بود؟ مادرش چیزی بهتون نگفت؟

چرا دیگه دعوا شد 

بعدش خیلی ازش معذرت خواهی کردم 

ولی خب فک کنم هنوز تو دلشه منو نبخشیده 

بقیه بچه ها هم دیگه خیلی نزدیک شوهرم نمیشن 

ولی خب من خیلی نگرفتم بزنمش 

بخدا قسم غیرارادی بود 

اصلا نمیخواستم بزنم فقط میخواستم دعواشون کنم 

فقط یه دونه زدم پشتش 

میگم میدونم کار بدی کردم ولی اونا هم باید احترام رو به بچه هاشون یاد میدادن تا کار به اینجا نکشه خدایی یه کارایی با شوهرم میکنن تو جمع من خجالت میکشم خیلی بده و اینکه عیدی هم شوهرم به بچه هاش بیشتر داد مثلا میخواست من نفهمم ولی بازم هنوز احساس میکنم بخاطر این کارم ازم ناراحتن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چرا دیگه دعوا شد  بعدش خیلی ازش معذرت خواهی کردم  ولی خب فک کنم هنوز تو دلشه منو نبخشیده ...

به نظرم وقتی بچه اشتباهی ازش سر میزنه پدر و مادر باید بهش تذکر بدن و ازش بخوان کار یا رفتار اشتباهش رو با عذرخواهی و ... جبران کنه ولی زمانی که برای پدر و مادر اهمیت نداره و میگن اشکال نداره  ... اعصاب دیگران هم خورد میشه و برخورد میکنن حالا نه در حد زدن ولی تذکر و گوشزد جدی به بچه منطقیه . شما هم که میگین کارتون غیر ارادی بود و بعدش هم عذرخواهی کردین حالا اگه میتونین یه بار زمانی که خونشون دعوتین پیش مادرش به بچه محبت کنین که حساسیت مادرش نسبت بهتون از بین بره .

یا علی (ع) ❤️                                                                   

به نظرم وقتی بچه اشتباهی ازش سر میزنه پدر و مادر باید بهش تذکر بدن و ازش بخوان کار یا رفتار اشتباهش ...

من خیلی خودم رو بچه ها حساسم 

میگم تازه بعدش عید نوروز شوهرم عیدی بیشتری به بچه هاش داد طوریکه برا بقیه پولش نرسید عیدی بده 😐

ولی بازم خوب نشده باهام 

نمیدونم چیکارکنم 😔 

چندبار به شوهرم گفتم بنظرت چیکا کنم بهم گفت ولش کن خواهرم اونقدرام کینه نمیگیره ولی انگار گرفته از اون موقع تا الان فقط دوبار بهم پیام داده خیییییییلی خشک و جدی و دستوری بوده پیامش 

به نظرم وقتی بچه اشتباهی ازش سر میزنه پدر و مادر باید بهش تذکر بدن و ازش بخوان کار یا رفتار اشتباهش ...

تازه من خیلی ازش عذرخواهی کردم و گفتم بهش اشتباه کردم و اصلا از عمد نبوده و شما مادری هرچی بگی حق داری اونم یه چیزایی بهم گفت که ازحق نگذریم خیلی خوب نبود طرز گفتنش ولی خب فک کردم بخشید تموم شد 😔

من خیلی خودم رو بچه ها حساسم  میگم تازه بعدش عید نوروز شوهرم عیدی بیشتری به بچه هاش داد طوریکه ...

با همسرتون مشورت کنین و بهش بگین به نظرتون خواهرشون از شما کینه گرفتن و شما نمیخواین دلخوری باشه . اون عیدی که شوهرتون به بچه ها داد رو خواهرشون از سمت برادرشون میبینن نه شما ، شما اگه براتون مقدوره یه کادو کوچیک برا بچه بگیرین و زمانی که شما و خواهرشوهرتون و بچه تنها هستین بدین به بچه مثلا بگین موقع خرید دیدم این وسیله قشنگه برا فلانی گرفتم که مادرش متوجه بشه کادو و توجه از سمت شما هست . اما اگر بعد این کار باز هم رفتار خوبی باهاتون نداشتن شما هم دیگه بیخیال شین و عادی باشین و توجهی بهشون نکنین .

یا علی (ع) ❤️                                                                   

با همسرتون مشورت کنین و بهش بگین به نظرتون خواهرشون از شما کینه گرفتن و شما نمیخواین دلخوری باشه . ا ...

ان شاء الله عزیزم 

ممنونم از توصیه تون 😊🌹🌹