2777
2789

داشتم درمورد جوشهای صورتم میگفتم و دکتر و اینا که خیلی هزینه برم هست چون احتمالا کلی آزمایش مینویسه منم دفترچه بیمه ندارم کلا...بعد در حال حاضر هم توی وضعیت داغون هستیم برادرم در حال ازدواجه باید تو خرید مسکن بهش کمک کنیم...مامانمم گفتش که شرمنده میبینی که این چه وضعیه دیگه پدرت از اول همینجوری بود که زندگی‌رو فقط تو سیر بودن شکم و داشتن خونه میدید و دیگه کاریش نمیشه کرد من باید هی جوش بچه هارو بزنم مسئولیت همه چی با من بوده پدرت اصلا نمیگفته این بچه لباس میخواد چی میخواد(پدرم بی مسئولیت نبوده که بگم به فکر پول و اینا نبوده اما فقط امروزو میدیده و جوری بوده که مثلا هیچوقت توی کارای خونه مثه خرید لباس واسه بچه ها و یا مثلا لوازم خونه و اینا دخیل نبوده اینا همه ش با پس انداز و اینده نگری مامانم بوده)خلاصه من اینجا دلم سوخت مامانم فکر کرد از دست اون ناراحتم با بغض گفت میدونم الان میگی جیک جیک مستونت بود فکر زمستونت نبود تو دلت... ولی تو غصه نخور من پول دکترو یه جوری در میارم...بچه ها خیلی ناراحت شدم من اینجا بغضم‌گرفت اومدم اتاقم به نظرتون چجوری بگم که اصلا دیگه برام مهم نیست دکتر و اینا...الان برم میدونم وسطش گریم میگیره رومم با مامانمم باز نیست زیاد...میشه اینم بگین یه دختر نوجوون رو به جوون کار نیمه وقت چی میتونه انجام بده میخوام کمک خرج مامان بابام باشم...حالم‌از خودم بهم میخوره فکر میکنم یه مصرف گر بدرد نخورم...

آرام باش عزیز من                                                  آرام باش                                                                  دوباره از سر آب بیرون می آوریم                                       و تلألو آفتاب را می بینیم... :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ی دختر ماهی همین ک فکر خانوادتی ی دنیا ارزش داره

به فکر بودن چه ارزشی داره وقتی هیچ فایده ای نداری...

آرام باش عزیز من                                                  آرام باش                                                                  دوباره از سر آب بیرون می آوریم                                       و تلألو آفتاب را می بینیم... :)

تو نت چندتا ماسک خونگی بزار بگو‌ی جاخوندم با این ماسکا خیلی بهترمیشم وفعلا بیخیال دکتر

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

خدا به پدر و مادرت سلامتی بده. یه چند ساعت دیگه برو حتما از دل مادرت دربیار. 

پدر و مادرا عشقن به خدا. هیچ ک هیچ چیزی جاشون رو نمیگیره

من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید*قفسم برده به باغی و دلم شاد کنید

فقط جمله آخرت.. این همه درکش می‌کنی میگی حس میکنم مصرف گرام..

پس بچه‌های پرقویی این دوره رو ندیدی مصرف گرا رو بشناسی

غصه نخور تو چیزی نگی ام مادرا برای این چیزا حرص میخورن لازم نیست حرفی بزنی محبتتو بیشتر کن بهش

کارم آنلاین تایپ انجام بده برای خرج شارژ و نت و یه خوراکی بیرون از خونه خوبه 

به دنبال وارستگی 
برو سرکار بجای اینهمه فیلم هندی

بابام خیلی سنتیه ...هرکاری رو قبول نمیکنه مثلا راحت ترینش فروشندگیه ولی مطمئنم نمیزاره مامانم‌حرفی نداره میدونم...کاری که توی خونه باشه شما سراغ ندارین؟؟مثلا فصل زعفرون خیلی خوبه واسم ولی کوتاهه

اولند اگه تو سن بلوغی واسه جوشات دکتر نرو اینو منی میگم که خودم تو سن بلوغم رفتم دکتر کلی هزینه کردم دارو ها پوستو قرمز کرده جوشامم خوب نشدن حالا کلی هزینه باید کنم واسه کرم اب رسان و......  پس جوشات خودشون میرن الکی خراج نزار رو دست مامانت من خیلی پشیمونم دکتر رفتم حالا دارم دق میکنم واسه قرمزی صورتم

کار نیمه وقت نمیدونم دنبالشم ولی پیدا نکردم

آفرین بهت ک بفکر خانوادت هستی دخترم 👏👏 من تو مانتو فروشیا ،خیلی دخترای نوجوون  میبینم ک فروش ...

خودمم به فکر همین کارم ولی پدرم متاسفانه خیلی سنتیه نمیزاره بیرون کار کنم...

عزیزم به نظرم شما نه سنت زیاد نیست از الآن خودتو درگیر کار بیرون نکن

تمرکزتو بذار رو کنکور ایشالا یه رشته عالی قبول شی بری دانشگاه و با رسیدن به هدفات نتیجه زحماتشونو بهشون بدی

با روبیکا تا ماهی ۶۰۰ هزار تومن میشه درآمد داشت

۳ تا سایتم هستن درآمدشون تا ۱۲۰ هزارتومن میرسه

اگه فکر کردی به دردت میخورن این دو تا بگو توضیحای هر دوشونو واست بفرستم❤️

موفق باشی

واسه خوب کردن حال آدما حتما لازم نیست دکتر باشی؛ یه ذره مهربون باشی کافیه.