2777
2789
عنوان

اونایی که کنکور دادن میشه بیان

694 بازدید | 80 پست

من امسال دوازدهمم تموم

و خب برای کنکور هیچی نخوندم

میخوام از الان شروع کنم برای سال بعد

ولی از پایه ضعیفم

میشه یه راهنمایی کنید چیکار کنم

چطوری شروع کنم

مشاور بگیرم یا نگیرم

چه کلاس هایی ثبت نام کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خ شانست بیشتره از اینایی که تازه دوازدهم میرن شروع کن 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

بزا کنکور تیر بگیره بعد شروع کن . کشی با ۱۰ روز رتبه ش انقد جابجا نشده. اگه واقعا میخونی . برا همین تیر بخون .شاید ی ده آزاری اوردی

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بنظرم مشاوز حیلی کمکت میکنه 

من امسال کنکوری نیستم ولی هنر جوی کنکوری زیاد دارم 

مشاور هاشونو میشناسم و کلا چون با شاگردام دوستم دورادور از روند کنکورشون باخبرم 

میبینم ک خیلی جاها مساور جلوی گیج بازی و پرت رفتن و ازمون و خطاهای زمان گیر رو میگیره و روند رو اسون تر میکنه 

من پشت کنکوریم 

و احتمالا سال بعد هم بمونم 

اگر خیلی از فضای کنکوری و نحوه خوندن، نحوه ی برنامه ریزی کردن دوری یه مدت رو مشاور بگیر با مشاور پیش برو بیین میتونی باهاش کنار بیای یا نه 

تابستون بازه ی خیلی خوبیه برای اینکه این راهو بهتر بشناسی و ساعت مطالعه رو ثابت کنی 

کلاس ریاضی که من ثبت نام کرده بودم حرف نداشت اصلا امکان اینکه متوجه نشی نداره بیست 

کلاس شیمیش هم میخوام ثبت نام کنم تعریفش رو زیاد‌شنیدم اگه خواستی پیجش رومیدم

به نظرم کلاس حظوری نرو وقتت تلف میشه انلاین نگاه کن،مشاور به نظرم بهت روحیه میده که خوب نیست خودت مشاور خودتی فقط یه جلسه برو که نکات اساسی رو ازش یاد بگیری قلم چی هم برو

۳تا درس اصلی هم حتما کلاس برو.زیست نیاز به کلاس ندارع به نظرم

میشه برای ظهور آقا یه صلوات بفرستید☺️♥️
بزا کنکور تیر بگیره بعد شروع کن . کشی با ۱۰ روز رتبه ش انقد جابجا نشده. اگه واقعا میخونی . برا همین ...

من صفر صفرم

و خب توی این ده روزم خوندن هیچ فایده ای نداره

چیز خوب نمیارم

ترجیح میدم برای سال بعد قوی بخونم

که یه چیز خوب بیارم