2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به منم گفت نرفتم ولی

دیگه بحث ممکنه پیش بیاد.زندگی که بچه بازی نیس

منم باشم نمیرم

چون اصلا دوست ندارم خانواده ها در جریان بحث و دعوامون قرار بگیرن؛ خودم سعی میکنم حلش کنم؛

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
هزار بار گفته هربار ک دعوا میکنیم میگ  بعدش میدونم اروم میشه پشیمون میشه حتی زنگ میزنه آژانسم ...

چه فعال یه بار من الکی گوشی گرفتم زنگ بزنم داداشم دیدم نمیاد گوشی ازم بگیره منم پرت کردم گوشی زمین🤣🤣

کاربر ۹۵ هستم 
میگم برو ظرفهاتو بشور باوو

😂😂😂😂😂😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

میگم عشقم کور خوندی.هر وقت مهریه مو دادی،جهازمو دادی،نفقه مو دادی،طلاقمم دادی میرم خونه ی بابام.در غیراینصورت من جایی نمیرم.چون اینجا خونه و حریم خصوصی منم هست.اگه درکش برات سخته میخوایی بگم قانون برات روشن کنه

اینم بگم این اتفاق برام افتاد و این حرفا رو گفتم.بعد همسرم داد میزد میبینی اون مهر طلاقو میبینی...

الان از اون اتفاق ۶ سال گذشته و منتظرم بیاد چای بخوریم.سخت نگیر میگذره،عصبی بوده یه چیز گفته.مَرده دیگه

چه فعال یه بار من الکی گوشی گرفتم زنگ بزنم داداشم دیدم نمیاد گوشی ازم بگیره منم پرت کردم گوشی زمین🤣 ...

خخخ ما دیگ همه میدونن 

شوهرم اصلا حوصله جر و بحث نداره سریع میره اخرین راه ممکن ک طلاقه میگ پاشو برو طلاقت میدم زنگم میزنه اژانس منم میگم یا خودت برو یا میگم اماده نیستم فردا میرم هزارتا چیز دارم ک باید ببرم یا میگم اول طلاقم بده بعد میرم 

دیگ خودش اروم ک میشه میاد عذر خواهی 

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍

تو عصبانیت واسه همه پیش میاد مهم رفتار بعد آرام شدنشه

فداتون دوستان یکی از کاربرامون دانشجو هستن و باید واسه پایان نامه معماریش پرسشنامه پر کنه کمکش کنید پرسشنامه هاش پر بشن فقط سه روز وقت داره و خیلی استرس داره.🙏🏻🙏🏻🙏🏻
لینک پرسشنامه👇🏻
https://survey.porsline.ir/s/oI9NJ2to

نمیرم خونه بابام . وسایلمو خیلی اروم جمع میکنم به خودم میرسم ارایشم میکنم میرم کلن یه شهری که اون توش نباشه میرم یه جا مثل مشهد یا تهران که نتونه پیدام کنه در به در شه به گو خوردن بیفته . بیشعور یاد نداری نباید با من لج کنی مگ ؟ (:

هیچ چیز دائمی نیست