2777
2789
به نظر من قدیمیه 

اره الان مدل های خیلی قشنگی ترند شدن

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
راستش یکم دودل شدم

چرا

الان ك گفتن بعضيا قديميه؟ يا از قبلش

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی لینک بزار خواهشا

واي چقد ميگي

بذار ببينم استارتر ميذاره 

تا من لينكش رو بذارم   

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
چندین سال پیش 🙂 اووه

متاسفانه 😑

الان خیلی مدل های قشنگ تری اومده بازم مبارکه ولی اگه میتونی عوض کن

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

صورتی اینو تو تن یکی از فامیل دیدم چند روز پیش 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

اره الان مدل های خیلی قشنگی ترند شدن

من واسه عروسی دوستم یه مدل از این ساتن آمریکایی هایی که الان مده گرفتم بلنده بالاتنش ساده همه اینجا بهم گفتن زشته😑

کاربری دهم نی نی یار جان شوهر عمت تعلیق نکن 
بزارپش دیوار نه؟ البته امیدوارم کسی بخرتش

از همون جایی که خریدی ببر تعویض اگه بر میداره گلم