2777
2789
عنوان

خودبیمارانگاری

323 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ، کسی اینجا در مورد هیپوکندریا تجربه ای داره ؟ من پنج ساله درگیرم ، از ازدواج ناموفقم شروع شد تا الان که اسید معده م هر از گاهی میرنه بالا و حس میکنم یه چیزی تو گلوم وایساده و به بدترین بیماری فکر میکنم ، پولیپ صفرا دارم نشستم به بدترین وجهش فکر میکنم ، با وجود اینکه ازمایش خونم نرمال بود و دکتر بعد سونو از همه جا گفت سالمی و پولیپ هم جای نگرانی ندارع ، میشه راهنماییم کنید ؟! دارم دیوونه میشم 

من بعد زایمانم اینطوری شدم.ترس و استرس  دقیقا باعث شد اسید معدم بزنه بالا..معدم زخم شد..افسرده شده بودم اصن...ولی ب مرور خوب شدم..بامعنویات خوب شدم.وزنم خیلی اومده بود پایین خودمم لاغر بودم بچه شیر میدادم.شده بودم جنازه.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با اینکه فقط ۱۷ سالمه :)

همش درد های عصبی ۲ ماه قلبم درد می کرد در حالی که اکو اینا همچی سالم بود 

بعد یه دوره فکر می کردم خون در مدفوع دارم و چقدر استرس ها که نکشیدم و بعد فهمیدم تکه های هندونه هست و بعد خوردن هندونه اونجوری می شم 

الانم زیر دنده سمت راست شکمم درد می کنه فکر می ره که نکنه ... مریضی دارم قراره بمیرم 

و خیلی چیزای دیگه.....

مخصوصا گوگل سرچ کردنی که 🥲

می‌خوام برم اتفاقا شروع هم کردم ، ولی می‌خوام اینو بدونم که این ترس‌های من واقعا الکیه ؟!

بله عزیز به نوعی وسواس فکری هم میتونه باشه باید برسی بشه.

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
من که دیگه رد دادم فوبیا خیلی بده خیلی  

اخه من بعد این فوبیا 

یه مدت پیش سر آلرژی دارویی بیمارستان بستری شدم و مرگ با چشمام دیدم 

الانم فوبیای دارو و دکتر وسرم و ... هم گرفتم 😂

کلا من اگه برم پیش روانشناس احتمالا بستریم کنن 🤣

من بعد زایمانم اینطوری شدم.ترس و استرس  دقیقا باعث شد اسید معدم بزنه بالا..معدم زخم شد..افسرده ...

وای بخدا بریدم خواهر من این مدت همش فک میکنم بیماری خطرناکی دارم 

شل و بی حال میشم 

اول میگفتم سرطان معده رفتم آندوسکوپی دادم گفت طوری نیس فقط میکروب داری 

حالا میگم سرطان روده آخه شکمم هم یه دردهای خفیفی داره 

ولی دکتر میگه بخاطر اعصابته و نرو کولونوسکوپی 

حالا نمیدونم چیکار کنم آخه اگه اینو هم بدم باز خودمو میشناسم که هزارتا فکر بدتر میاد سراغم 😭😭😭😭

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

وای بخدا بریدم خواهر من این مدت همش فک میکنم بیماری خطرناکی دارم  شل و بی حال میشم  اول ...

اخ اخ.. چ روزای وحشتناکی بود. من تو یک ماه از ترس و استرس پانزده کیلو وزنم اومد پایین. خودمم درکل لاغر بودم. حالم خیلیییی خیلییی خراب بود. طوری ک بقیه برام نذر ودعا میکردن. منم اندوسکوپی رفتم و دکتر نمونه برداری کرد از معدم نگم از اون دو هفته ای ک منتظرجواب نمونه برداری بودم ک چ گذشت بمن..ازترس و استرس بی اشتها شده بودم و تهوع داشتم ولی فک میکردم علائم سرطانه.یبوستم گرفته بودم و ریزش وحشتناک مو. نه مهمونی نه عروسی نه تفریح نه پارک هیچ جا حالم خوب نبود فقط وقتی ب مسجد یا جاهای معنوی میرفتم کمی اروم میشدم. اون دوران ذکر زیاد میگفتم قران زیاد میخوندم و فقط همین منو نجات داد.. بدترین تجربه ی زندگیم بود😥😥😥ترس و استرس خیلی زودتر از انچه فکرشو بکنی ادمو از پا میندازه.

اخ اخ.. چ روزای وحشتناکی بود. من تو یک ماه از ترس و استرس پانزده کیلو وزنم اومد پایین. خودمم درکل لا ...

چشم فداتبشم 

الانم یکمی بهتر شدم دو روز پیش رفتم پیش روانپزشک و دارم تلاش میکنم وسواس رو از خودم دور کنم

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید