2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانومای متاهل بیان

348 بازدید | 53 پست

لطفا اگه واقعا جواب داده بهتون راهنمایی کنید 

تالا انجام ندادم. ولی خیلیا میگن  تزریق عسل. رحم و گرم میکنه. واقعیه 

مگه  عفونت نمیاره چیزای شیرین 

یا اینکه قبلا تو جوش شیرین نشستم مررردم. از دلدرد  سرکم نشستم چون میگن سرد میکنه رحمو 

روغن زیتونم مالیدم رو شکمم که گرم بشه

و دکتر متخصص زنان هم میرم. 

فقط   این  برام سوال  واقعا عسل گرم میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی ببخشید ولی فوریه که میپرسم

بچه ها چجوری میتونم یه نفرو. از لیست دوستای صمیمی تو. نی نی سایت حذف کنم، مرده داره چرت و. پرت میگه نمیدونستم کاربر اقاست درخواستشو. قبول کردم 

هر جی میزنم رو دوستان من بالا نمیاره

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁
نه بابا نزن بیشتر عفونت نگیری اینچیزا باید با طبعت سازگار باشه ،، بعد داخل رحم که مثل تو دهنت نیست ...

خودمم  همینو فکر میکنم چون حساس. گفتم تو نی نی سایت بپرسم خانوما تجربه دارن 

چون شنیدم سرد باشه هم عفونت میگیری زیاد هم  کیست اینا  هم نازایی برا پسر دارشدنم میگن تاتی ...

اگه پسر میخوای که به شوهرت ربط داره تعیین کننده دختر پسر مرده عزیز اگه طبعش گرمه بچت پسر میشه به احتمال زیاد 

اره عفونت بده کلا طبع سرد بشه بده 

پسر قشنگم خوشحالم که صحیح و سالم دنیات اوردم♥قدمت مبارکمون باشه
یه عکس بگیر از پیاماش ، تاپیک بزن اینجا ، خودش خودشو محو میکنه

کلا میخوام. برم قسمت دوستان من کار دارم 

تو داشبور هر جی میزنم رو دوستان نن باز نمیشه 

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁
خودمم  همینو فکر میکنم چون حساس. گفتم تو نی نی سایت بپرسم خانوما تجربه دارن

اره ولی این تجربه ها ریسکش خیلی بالاست

شما باید تغذیتو درست کنی و یکم داروی تقویتی بخوری تا رحمت گرم بشه