2777
2789

دوستان من 8 تا بی بی چک مدیکور زدم همه هاله انداختن سر 5 دقیقه دوبارم آزمایش خون دادم منفی شد

پسرم رو بعد از پنج سال ناباروری در اوج ناامیدی و خستگی از دوا و درمون به دست اوردم و هزاران بار شکر میکنم و همیشه دعا گوی همه ی کسایی که در حال درمانن هستم

واسه من دقیق بود دو تا زدم دوتاشم مثبت بود

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با مدیکور باردار شدم

یکم بد گفتی😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

واسه من دقیق بود دو تا زدم دوتاشم مثبت بود

عزیزم من منظورم این روزاست تازگیا هر کس زده هاله انداخته

پسرم رو بعد از پنج سال ناباروری در اوج ناامیدی و خستگی از دوا و درمون به دست اوردم و هزاران بار شکر میکنم و همیشه دعا گوی همه ی کسایی که در حال درمانن هستم
منحرف نباشیم😂😂

😁😁😁

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ملتو سرکار گذاشتن بخدا تو این گرونی

عزیزم من منظورم این روزاست تازگیا هر کس زده هاله انداخته

آهاا 

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲