2777
2789
عنوان

اگه یکی بهتون بگه خوشگل نیستی

2096 بازدید | 27 پست

واکنشتون چیه؟واقعنی بگیدا نه اینکه ...

مثلا دلسوزانه بگه چیکار میکنید ؟

(دارم خودمو برای اون روز آماده میکنم🥴😐😂🤦🏽)

اگه یکی به من همچین چیزی بگه نابود میشم تا ابد دیگ به این راحتیا فکر نکنم به خودم بیام حق دارم که نابودم بشم یا نباید به پشمام بگیرم نظر بقیه رو؟

خیلی نگران اون روزم که یکی بهم بگه خوب نیستی🥲

برای شماهم مهمه نظر دیگران؟

میشه برای ظهور آقا یه صلوات بفرستید☺️♥️

چون اکثرا بهم گفتن خوشگلم

و خودمم احساس خوبی به چهرم دارم پس میگیرم به هیچ جام

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا بود الان نیست 

واکنشی نشون نمیدم چون واسم اهمیتی نداره

خیلی کم پیدا میشه یکی از اون اول قشنگ باشه 

بقیش یا عمله 

یا به خودش میرسه

یا ارایشه 

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲
چون اکثرا بهم گفتن خوشگلم و خودمم احساس خوبی به چهرم دارم پس میگیرم به هیچ جام

به منم خیلیا گقتن که خوشگلی،خودمم دوست دارم قیافم رو ولی همش نگرانم جایی برم بگن قیافت خوب نیست حتی نگران اینم تو فکرشون بد باشم دراین حد...😑🥲

میگم خاک برسر حسودت کنم 🤣 هیچ دلسوزی به آدم این حرف رو نمی زنه

چرا گاهی من شنیدم به بقیه گفتن شکسته شدی یا زشت شدی به خودت برس مثلا

اگه بهت بگن خیلی خوشگلی تا ابد تو ذهنت میمونه و خوش‌حالت میکنه؟؟  پس رفتارت مثه همین حالت باشه ...

آره خیلی خوش حال میشم ریا نباشه تا چند روز حالم خوبه🥴😂🤦🏽

ولی تاحالا بهم نگفتن خوب نیستی

به منم خیلیا گقتن که خوشگلی،خودمم دوست دارم قیافم رو ولی همش نگرانم جایی برم بگن قیافت خوب نیست حتی ...

به حرف مردم بیش از اندازه اهمیت میدی 

رها کن خودتو

تو حتی نیاز نیست خودت رو به خودت ثابت کنی چه برسه به بقیه

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه
چرا گاهی من شنیدم به بقیه گفتن شکسته شدی یا زشت شدی به خودت برس مثلا

همه تو خونه آینه دارن و زودتر از بقیه متوجه وضعیت خودشون میشن

اما اگه واقعا هم آدم پیر و زشت و شکسته شده باشه نباید به کسی اجازه بده این حرف رو بهش بزنه

حتما باید باهاش برخورد کرد