2777
2789

سلام وقتتون بخیر 

ممنون از محبتتون

اطلاعی دارید برای کار کردن تو دادگستری و قوه قضاییه

چه شغلایی هست و برای رفتن بهشون چه رشته ای باید خوند

خیلی تحقیق کردم راجبش ولی اطلاعات درستی نبود

ممنون میشم جواب بدین

منم بلایکید 

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲

من کارمند دادگستری نیستم ولی جاری م با لیسانس حسابداری برای حسابداری استخدام شد البته بعدها لیسانس حقوق گرفت و وارد کارهای حقوقی دادگاه شد ... بیشتر حقوق و الهیات فقه حقوق حسابداری بعضی رشته های فنی رو هم برای کارشناسی های قیمت گذاری میگیرن...ولی کلا به درد نمیخوره دادگستری ..‌‌‌‌‌‌‌روان آدم رو نابود می‌کنه محیط بدیه

امید آخرین چیزیست که میمیرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رشته حقوق و کارمند میشی مثل اداره های دیگه به ارباب رجوع رسیدگی میشه شکایت هایی که دارن پرونده های مختلف 

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
من کارمند دادگستری نیستم ولی جاری م با لیسانس حسابداری برای حسابداری استخدام شد البته بعدها لیسانس ح ...

ممنون،باید یه رشته بخونم بعد ازمونشو بدم برای دادگستری؟

ممنون،باید یه رشته بخونم بعد ازمونشو بدم برای دادگستری؟

اگه دانش آموز هستی که باید متوسطه دوم بری ادبیات ...بعد دانشگاه حقوق ..بعد آزمون استخدامی دادگستری

امید آخرین چیزیست که میمیرد
خب چی بخونم به این شغل برسم؟

حقوق لیسانس حقوق بگیرید بعدش فکر کنم اینم آزمون استخدامی داره اگه هم پارتی باشه بازم میشه

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..