2777
2789
عنوان

زندگی مادر ایرانی چطوریه؟

730 بازدید | 51 پست

زندگی یک مادر ایرانی:

-میخوام برم سر کار

+ پس بچه چی؟

-میخوام برم باشگاه

+بچه رو کجا میذاری؟

- می‌خوام با دوستام برم یه ساعت کافه

+بچه چی؟ اونم میبری؟

-میخوام بمیرم

+بچه‌ چی؟ دلت برا اون طفل معصوم نمی سوزه؟

(مسلما این توییت شامل حال همه نمیشه)

الهی آن ده که آن به

حق

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

دقیقا😂😂😂😂😂

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🫠🫠

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

می دونی راه حلش چیه؟

در مورد تمام این مسائل قبل از بچه دار شدن صحبت بشه بین زوجین 

مشکل اینجاست همه چی رو می ذارن تازه بعد بچه دار شدن که تازه شروع کنن در موردش صحبت کردن

اون موقع دیره

بچه دار سدن یه تصمیم بازگشت ناپذیره

اگر در مورد سبک زندگی بعد از بچه داری توافق ندارید بچه نیارین

اگر حس می کنین همسرتون ادمیه که بعد بچه داری زیر حرفاش بزنه بازم بچه نیارین

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

من صابون های دست‌ساز گیاهی درست میکنم برای رفع انواع مشکلات پوستی هستن کاملا گیاهی و فقط با روغن گیاهی زیتون و نارگیل و بادام شیرین و شی باتر و کره کاکائو و.... و گیاهان تازه دارویی 

بدون رنگ و اسانس شیمیایی و مواد نگهدارنده هستن 

پیج اینستا دارم انواع صابونها هست داخلش با توضیحات و مراحل تولید دارم 

@nili.soap این پیج اینستام هست خوشحال میشم پیجمو ببینید 

دیروزم یکی تاپیک زده بود مامانای شاغل بچه هاشون گناه دارن 

بعد دیدیم این خودش از شوهرش ناراضیه و شوهر خیلی بدی داره برای همین فکر میکنه همه مثل خودشن و کسایی هم ک تاییدش کرده بودن همینطور

توو زندگیشون فقط خودشونن و خودشون 

و نمیتونن درک کنن ک خیلیا همسراشون حامیشون هستن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من یکی که هیچ وقت نمیارم

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند