2777
2789

لطفا هر چی ایده آسون و دم دستی دارید بریزید توی تاپیک به درد همه مون میخوره 

اولی شو من میگم بقیه شو شما بگید 

درست کردن خمیر بازی با بچه 

آرد به اندازه یه ملاقه از اون کوچیکا ، همونایی که از قاشق یه کم بزرگترن  

همون اندازه نمک 

یک قاشق چایخوری روغن 

ترکیب میکنیم

به اندازه همون ملاقه آب بهش اضافه میکنیم هم می‌زنیم روی شعله میذاریم تا جمع بشه 

بهش رنگ خوراکی اضافه میکنیم 

این خمیر بازی خیلی باحال میشه ولی خیلی دوام نداره ازش در حد یک روز میشه انتظار  داشت

ولی خب وقتی توی ابعاد کم درست میکنیم خیلی خیلی به صرفه در میاد 

(اگه یه خمیر ارزون قیمت و سریع با دوام بیشتر سراغ دارید دستورشو بگید لطفاً) 

برای رنگ خوراکی فقط سه رنگ اصلی قرمز و زرد و آبی رو بخرید که ترکیب رنگ ها بار آموزشی قضیه رو بالا ببره 

چون ارزون هم هست و میدونی یه روزه خمیر به فنا می‌ره با خیال راحت بده بهش قاطی پاتی کنه 😁 

درست کردن و ترکیب کردن رنگ ها رو یاد میگیره مثلا می‌فهمه اگه بخواد نارنجی داشته باشه باید قرمز و زرد رو قاطی کنه 

به آشپزی هم علاقمند میشه با همین فرمون پیش بری و هی شریکش کنی هشت نه سالش که شد میتونی آشپزی یکی از وعده های خونه رو بسپری بهش 😁 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بادکنک کوچیک بخرید و توش اب پر کنید با یکم رنگ خوراکی 

به در و دیوار حموم پرت کنید

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریخت وپاشش کی جمع کنه،همون عروسکا واسباب بازیها کافیه و بازیهایی ک به شستن وریخت وپاش آشپزخونه ختم نمیشه بگین،مثلا من ببرای دخترم بادبادک باکاغذرنگی درست میکنم و وسایلشو همش میخرم خودشم بازی میکنه

برای مسواک زدن سرچ کنید مثلا مسواک هواپیما یا مسواک ماشین اون چیزی که بچه دوست داره رو براش بخرید پسر من عاشق و شیدای هواپیماست مسواک هواپیمایی انگیزه شو برای مسواک زدن خیلی بیشتر کرد 

بعد من براش فشفشه هم خریدم از اینا که برای تولد هست 

مثلا هر دو هفته یه بار یه دونه فشفشه در میارم از زبون مسواک باهاش حرف میزنم و میگم اینو مسواک هواپیمایی خریده میگم تو دوست خوب منی چون فشفشه دوست داری می‌خوام خوشحالت کنم برای همین برات فشفشه خریدم

😍😍😍😍😍 عاشق مسواک زدن میشه به شرط اینکه قبلش با زور و دعوا مسواک توی دهنش فرو نکرده باشین 😁

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

من خودم بچه ک فعلا تو دست و بالم نیست ولی یه کاری ک خیلی راضیم از انجامش جشن و کادو گرفتن واسه پریودی خواهرم بود 

جدا حالش خوب شدو یه جورایی چون غالبا خانوادم ب خصوص پدرم تابوش رو تو خونه ريخته خیلی تونستم با اینکار اضطراب اجتماعی لش هم از بین ببرم

بنده‌ای‌باخداگفت:اگرسرنوشت‌مرانوشته‌ای پس‌چرادعاکنم؟خدا‌گفت:شاید‌نوشته‌باشم‌هر‌چه‌دعا‌کند!˘˘‌ ✨️🪴

اگه کوسن داره مبلاتون به هم دیگه کوسن پرت کنیدیا همون بالش بازی چسب به یکی از دیوارهای خونه تون طوری بچسبانید که قسمت چسبیش بیرون باشه می تونی از چسب دوطرفه هم استفاده کنی اما کندش زحمت داره بعد از این توپهای کوچیک پرت کنید هر کی بیشتر بچسبه توپهاش برنده است اگه خونتون آپارتمانی نیست یا طبقه  اول هستین انواع توپ بازی یه سبد بذارین تو یه فاصله مناسب وایسین هرکس توپ بیشتری انداخت تو سبد 

یه بازی دیگه ای که پسر من خیلی هیجان زده شد بعدش یه سبد می داریم تو فاصله دور بعد ما چون آپارتمانیم و طبقه چهارم برای اینکه صدا کمتر بره همسایه به صورت چهار دست و پا هر کدوم یه توپ برمی‌داریم هر کی زودتر رسید بندازه تو سبد برنده ست شما اگه ویلایی هستید یا طبقه اول می تونید به صورت دویدن باشه که هیجانش هم بیشتر بشه