2777
2789
عنوان

وقتایی که مریض بشید همسرتون چه می کنه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 25 پست

ما در مرحله نامزدی هستیم تقریبا.... هر موقع مریض میشه فقط میچسبه بهم و بوسم می کنه که هردو باهم مریض بشیم ..تنها کاری که از دستش میاد همینه.  ..حتی کرونا رو من از اون گرفتم     ...یاد گرفتم از کسی توقعی نکنم حتییی عشقم 

چطوری هم بهم نمیگه میگه شانسمه بازمریضی حالاجالب من همش اکتیو😂

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐من فکر میکردم فقط شوهر من بی عاطفه س .اونم اصلا براش مهم نیست میگه بریم دکتر بعدش یادش میره دیگه این  اینستا درگرفته مگه میزاره زن و شوهر بهم محبت کنن ما اصلا حرف باهم نمی‌زنیم خوابیده گوشی دستشه 

بیشتر وقتا یکی دو روز اول رو مرخصی میگیره میمونه خونه پیشم

و خداروشکر چون دو سه سال مجردی زندگی کرده بلده انوع غذاها و درست کنه و من چند روز قشنگ استراحت میکنم

البته منم خیلی دیر به دیر مریض میشم اما واقعا خیلی بد هم مریض میشم،اما سعی میکنم زیاد لوس بازی در نیارم ولی خیلی وقتا مثل مامانم نگرانمه مریض میشم، یعنی مامانم میگن من خیالم راحته که شوهرت هست بهت میرسه 

خداکنه همیشه همینطوری بمونه 

مامانِ کاوه🤍👶

فقط دل میسوزونه وهمدردی میکنه 

بعدش میگه اگه میخوای بریم دکتر 

غذا هم باید باهمون حالم درست کنم  

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
😐من فکر میکردم فقط شوهر من بی عاطفه س .اونم اصلا براش مهم نیست میگه بریم دکتر بعدش یادش میره دیگه ا ...

یه بار یادمه دندونم به شدت درد میکرد حامله هم بودم بهش گفتن کیسه آب داغو پر آب کن بم بده چنان حرکتی زد از درخواستم پشیمون شدم