2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن نداره ب مشتریات بگو برات مشتری بیارن و یکمی تخفیف بده ب خودشون 

اوایل هزینه کمتری بگیر تا جذب بیشتری داشته باشی

همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻

من خواهرزادم ناخن کاره تو یه سالن بزرگ تو مرکز شهر ، بتونید اینجور جاها کار کنید خیلی خوبه یعنی جایی که همه نوع خدمات زیبایی ارائه بشه

فداتون دوستان من دانشجو هستم و باید پرسشنامه پر کنم تو رو خدا کمکم کنید پرسشنامه هام پر بشن خیلی استرس دارم.🙏🏻🙏🏻🙏🏻
لینک پرسشنامه👇🏻
https://survey.porsline.ir/s/oI9NJ2to

منم واسه کراتین ثبت نام کردم میترسم بعدا مشتری پیدا نکنم😐

ت‍‌وی ت‍‌ک ت‍‌ک ل‍‌ح‍‌ظ‍‌ات زن‍‌دگ‍‌ی‍‌م م‍‌ث‍‌ل ح‍‌رف "ح" وس‍‌ط اس‍‌م م‍‌م‍‌د ح‍‌س اض‍‌اف‍‌ی ب‍‌ودن م‍‌ی‌ک‍‌ن‍‌م :(
شما تراکت دادین تاثیر نداشت؟

من کارم این نیس اما چون تراکت هرینه چاپ و پخش داره از طرفیم میبینی دست کسی افتاده ک از محیط کار شما دوره یا اینکه چون کار شما رو ندیده نمیاد پیشت انجام بده بخاطر همین جز هزینه الکی سودی نداره برات 

همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻
من کارم این نیس اما چون تراکت هرینه چاپ و پخش داره از طرفیم میبینی دست کسی افتاده ک از محیط کار شما ...

پخشش ک خودم میدم ققط ب خانوما محدوده خودمون پیجمم میزارم برلی نمونه کار

سلام عزیزم خوبی؟

ی سوال داشتم.شما از طریق اوسبیلدونگ پرستاری نرفتین المان؟

میخواستم اگه اطلاعات دارین تو این زمینه راهنماییم کنید اخه...

میخواستم بپرسم غیر از اوسبیلدونک پرستاری و دستیاری دندان پزشکی،اوسبیلدونگ‌دیگه ای هم داریم ک راحت باشه پذیرشش؟

چون هرکیو دیدم،یکی از این دوتا رو رفته...