2777
2789
عنوان

کشوری شدن آزمون نمونه دولتی

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 29 پست
😭😭😭خداکنم 

بابا نگران نباش تو تمام تلاشت رو کن . مطمئن باش نتیجه میگیری . من هیچی نخوندم فقط همون قدری که برای امتحان های پایانی خونده بودم ، دیگه تو یک ماه فاصله بین امتحانات مدرسه و آزمون کتاب هام رو باز نکردم ولی قبول شدم ، پشم‌های خودم ریخت وقتی دیدم قبول شدم 😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم قبول میشی بالای 60 بزنی

🙂😂من دیوونننهعع شدم 

تو سایت هیوا زدم دیدم تعداد سوالات ریاضی و تجربی هر دو سرجمع میشه 50هرکدوم 25

ولی درحالی که تو بعضی سایتا زده 15

چه خبره ؟

😂😂الان ۲۵تاس یا ۱۵

نسخ یه خوشحالی از ته دل!🙂
🙂😂من دیوونننهعع شدم  تو سایت هیوا زدم دیدم تعداد سوالات ریاضی و تجربی هر دو سرجمع میشه 50هرک ...

نه 15 تاست همه فقط زبان 10 اون مال قدیمه.

برا اینکه ترازتو حساب کنی تعداد سوالاتی ک درست زدی ضرب در 3 کن منهای اشتباهات بعد جوابو ضرب در ضریب اون درس کن مثلا برا تجربی علوم ضرب در 4،

بعد ب این میگن نمره خام هر درس، نمره خام همه رو ب دست بیار ضربدر 100 هزار کن تقسیم بر 600 کن بعد با تراز معدل جمع کن، واسه معدل نمرتو ضرب در 5000 کن

ترازت ب دست میاد اصننن استرس نداشته باش من تراز یکی از داغون ترین ازمونای شبیه سازمو بدست اوردم بازم میتونستم قبول شم

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج✨ (تیکر کنکورمه)

نه 15 تاست همه فقط زبان 10 اون مال قدیمه. برا اینکه ترازتو حساب کنی تعداد سوالاتی ک درست زدی ضرب در ...

من ترازمو تو سایت هیوا بدست آوردم بدترین حالتارو زدم 

یه بار فق تجربی آورد همش انسانی آورد 

🥲😂از بیستو پنج سال بود ریاضی وعلومش 

فقط حالم اقد بد شد که نگو 

دعا کن قبول شم امیدوارم توهم قبول سی 

🥲😭من تو این یه سال فقط بی خوابی کشیدم و میخوندم 

دیگ ازبس علومشو از اول سال تاحالا هر جلسه میخوندم حالم بهم میخوره دیگ از درسا 

دیگ نشسم تست کار کردم 

تستاشم که ریاضیش اقد متنفرم ک نگو خیلی سختن ناامید میشم 

نسخ یه خوشحالی از ته دل!🙂
من ترازمو تو سایت هیوا بدست آوردم بدترین حالتارو زدم  یه بار فق تجربی آورد همش انسانی آورد&nbs ...

ببین اصلا الکی سوالارو تو هیوا و اینا نزن.. یه نمونه سوال از شهرایی مثل تهران و مشد دانلود کن بشین تو همون تایم ازمون حل کن بدون کتاب یا هرچیزی ببین واقعا توانت چقدره.. اصلا ب هیوا کار نداشته باش همونجوری ک گفدم حساب کن ایشالا قبول میشی این چار روز تست بزن

من واقعا اینقد خوندم از اول سال ن برا نمونه همینجوری برا مدرسه ک الان برگه های علومم داره جدا میشه😂 و واقعا بعضی وقتا نمیدونم چیو بخونم چون همه چیشو یاد دارم ولی خب دیگه چ میشه کرد..

منم اول سال از ریاضی بدم میومد ولی وقتی نشستم دونه دونه سوالارو قشنگ حل کردم و دیدم یاد خوب میفهمم عاشق ریاضی شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمره خامت چند میشه ؟

همه ی عمومیارو بالای 10 زده بودم فقط علوم 7 زده بودم ریاضی 5 غلطم داشتم.. ولی اون دفعه تو امتحانای نوبت بود نخونده بودم.. خلاصه حساب کردم نمره خام 308 تراز 150783 ولی قلم چی هم سوالاش سخت تره و هم مطمئنم از این بیشتر میتونم جواب بدم چون اون موقع قبل امتحان ریاضی بود و ریاضیو کلا یادم رفته بود..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ترازمو تو سایت هیوا بدست آوردم بدترین حالتارو زدم  یه بار فق تجربی آورد همش انسانی آورد&nbs ...

اوو حاجی این هیوا خیلی وضع خرابه کلا عربی 8 تاست معارف 10 تا کلا بیخیال شووو اونو فقط انگیزتو میگیرهه

1
5
10
15
20
25
30
35
40