2777
2789

قرص زینک پلاس بخورین دیگه از سفره کنده نمیشین موهاتونم تقویت میشه من هرچی میخورم سیر نمیشم لامصصصصب اشتهام دو برابر شده

چاق شدی ؟

پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم😁چون حتما رو موهای یکی دیگه تمرین کرده که یاد گرفته 😑فقط اینایی که تو بیوی اینستا نوشتن :"من میسازم و دنیامو یه نفره"  ملات کم نیاری اوستا😁🤣🤣🤣🤣🤣درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر😁😁😁 یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم  عوضی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخوام لاغر شم ولی اشتها دارم اینو چیکارم کنم😂

خخخخخخ اینو دیگه نمیشه کاری کرد

پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم😁چون حتما رو موهای یکی دیگه تمرین کرده که یاد گرفته 😑فقط اینایی که تو بیوی اینستا نوشتن :"من میسازم و دنیامو یه نفره"  ملات کم نیاری اوستا😁🤣🤣🤣🤣🤣درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر😁😁😁 یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم  عوضی
من میخوام لاغر شم ولی اشتها دارم اینو چیکارم کنم😂

یه مدت جلو خودتو بگید نخور معدت کوچیک میشه من قبلا اشتهام زیاد بود یه مدت استرس داشتم کم میخوردم معدم کوچیک شد دیگه سریع سیر میشدم