2777
2789
عنوان

بتام بالا خوبه یا نه 😭😭😭توروخدا میشه بیاید خواهشا میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 70 پست
بتای من بالا بود مشکلی هم نبود ممکنه خارج رحم بلشه دکتر گفت احتنال داره دوقلو هم باشه باید صبر کن ...

چندرور بعدموعدبتا دادی؟

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

فقط باید بری سونو

برای من ۳۹۹۹۹ بود یعنی چهل هزار

دکتر گفت خارج رحمی خونریزی هم داشتم

رفتم سونو ساک بود و هماتوم ولی خارج رحمی نبود

با استراحت و دارو هماتوم رفع شد دو هفته بعد قلبش میزد

الان کنارم خوابه

استرس نداشته باش خارج رحمی خیلی درد داره

فقط باید بری سونو

و خدایی که بشدت کافیست......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ از دکتر بیشتر ک تجربه نداریم از دکتر چرا دقیق نپرسیدی؟

آخه هر دقیقه یه چیزی میگه هرچی میپرسم حرف خودشو میزنه 

میخام دکترم عوض کنم 

قدیمی سایت 😊 از سال 98 اینجام لطفا نگید تازه وارد 😘🌷 آوا هستم.... کاربری دوم 😉😉😉خداوندا اگر روزی بشر گردی ز حال بندگانت با خبر گردی پشیمان میشوی ازین قصه خلقت ازین بودن ازین بدعت 🌟🌟🌟🌟دوست گلم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی ❤️💞 فرستادی لایکم کن منم برات صلوات بفرستم مرسی 🌵😘💛💚❤️
بتات خیلی خوبه فقط باید رفته رفته خیلی بیشتر افزایش پیدا کنه دکترت مشکوک شده . نگران نباش 

گفت باید دوباره آزمایش بدی 

هزینه ها خیلی سنگین شده بخدا آزمایش هارو دونه ای 250 انجام دادم 

بنظرتون خارج از رحمه یا نه؟ 

قدیمی سایت 😊 از سال 98 اینجام لطفا نگید تازه وارد 😘🌷 آوا هستم.... کاربری دوم 😉😉😉خداوندا اگر روزی بشر گردی ز حال بندگانت با خبر گردی پشیمان میشوی ازین قصه خلقت ازین بودن ازین بدعت 🌟🌟🌟🌟دوست گلم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی ❤️💞 فرستادی لایکم کن منم برات صلوات بفرستم مرسی 🌵😘💛💚❤️
بتای من بالا بود مشکلی هم نبود ممکنه خارج رحم بلشه دکتر گفت احتنال داره دوقلو هم باشه باید صبر کن ...

واسه من میگه رشد نداشته 

یعنی اگه رشد نداشته باشه احتمال دوقلو هست؟ 

آخه هر دقیقه یه چیزی میگه هرچی میپرسم حرف خودشو میزنه  میخام دکترم عوض کنم

دکترت عوض کن ازمایشاتو بداون دکتر جدیدم نشون بده خیال خودت راحت کن.من دخترم رو پیش دکترمعروف شهرمون بدنیا اوردم حالا انقدرسرش شلوغه ک هفته ب هفته وقت نمیده موندم چ کنم پیش دکتر دیگه ای برم؟ یکی دیگه هست میگن خوبه

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

خاطرم نیست چون ۹سال پیش بوده ولی یادمه دکتر گفت از حالت نرمال خیلی بیشتره

من امروز۹روزاز پریودم گذشته فردا ان شا الله میرم ازمایش دعام کن.

به منم همین گفتن  منم ۶ هفته  رفتم سونو دادم گفت همه چیشخوبه  چند هفته ای الان؟

نمیدونم پریودام نا منظم بود حسابش از دستم در رفته 

فقط میدونم اواخر اردیبهشت بود 

یعنی به شماهم گفتن بتا کمه؟ واسه شما چند بود