2777
2789

همش با همسرم بحث و دعوا داریم بحث ما خیلی شدید شد که به خاطر دوست دختر دوستش خیلی کارا کرد با من کتک زد خوردم کرد یک روز با من قهر بود خونه ی اونا پنهان شده بود خلاصه خیلی اتفاقا افتاد که من دختررو حرف زدم چون اون مقصر بود  دختره هم به من خیلی فحشای بدی داد گذشت اما همش سر اینکه از من دفاع نکرد و گاها تو دعوا میگه فلانی حق داشته بهمم میریزه قهرم کردم رفتم خونه ی پدرم که یک شهر دیگس بچها خیلی اذیت کردن و پدرم اصلا محلم نمیداد مجبور شدم برگردم اما باز حالم بده و دعوا داربم همش چکار کنم دوستان حالم بده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر درکت میکنم  چقدر مثل منی.....  منم حمایت همسر و خانوادم رو ندارم و تنها ترینم  ...

واقعا از اینجا رونده از اونجا مونده که میگن منم حمایت تو سرش بخوره تهمت بهم میزنه و حرفای اون عوضی که فحشم داده بود تکرار میکنه 

الهی بگردم برات. خوب اینکه خودت هم برگشتی پروترش هم کرده

اومد دنبالم خب شانس از خانوادمم ندارم یک قرون پول بهم نمیدادن هیچ اخم و تخم داشت پدرم بچهارو دعوا میکرد صبحونه هم میخاستم به بچهام بدم خودم میرفتم میخریدم تا این حد بودن برام