2777
2789
عنوان

بیایید توروخدا🥺

199 بازدید | 12 پست

بچه ها با همسرم دو روز پیش دعوای بدی کردیم که هر دو مقصر بودیم(چند روز قبلش همش خواب میدیدم با شوهرم داریم دعوا میکنیم منه ساده نکردم صدقه بدم)

شوهرم خیلی غرور داره و اصلاا طرفم نمیاد 

این چند روز براش ناز کردم که بیاد منت کشی اما اصلاا حرف نمیزنه دیگه دارم دیوونه میشم🤕هیچ کسو تو این شهر ندارم دلم گرفته ب مامانمم چیزی نمیتونم بگم همیشه میگم باهم خوبیم بیچاره غصه منو نخوره خواستم اینجا درد و دل کنم بلکه دلم باز بشه کمی🤧😢شما بگید چی کار کنم ؟از دیروز همش از خدا خواستم آشتی کنیم نشد... حرفای بدی بهم زد تو دعوا هر بار اومدم برم سمتش نتونستم 

دعوا رو نپرسید خواهشا سر چی بود ک نمیتونم بگم فقط میگم هر دو مقصر بودیم شاید من یکم بیشتر اما اونم حسابی از خجالتم در اومدد

💕🧚‍♀️                                               

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جان من منت مردارو نکشید خیلی 

همون نمیخوام برم سمتش تا بیاد سمتم اما یادم میوفته من اولش مقصر بودم میگم نکنه همینجور کش پیدا کنه

💕🧚‍♀️                                               

همون نمیخوام برم سمتش تا بیاد سمتم اما یادم میوفته من اولش مقصر بودم میگم نکنه همینجور کش پیدا کنه

هیچ عیبی ندارد . منی کشی چیه . مرد یا زن اولا نباید یه دنده باشن . حالا شاید بین حرف ها یه چیزی گفتی خیلی خرد شده . وای چه مرد چه زن برای هم عذرخواهی کنند عیبی نیست . بین حرفات یه چیز نبود که خیلی روش حساس شه؟!

هیچ عیبی ندارد . منی کشی چیه . مرد یا زن اولا نباید یه دنده باشن . حالا شاید بین حرف ها یه چیزی گفتی ...

نهه اصلا من تو دعوا سعی میکنم حرفی نزنم حرمتا شکسته شه

ولی خب حرف اصلیش اینه همش طرف مامانتی میگه یا منو انتخاب کن یا مامانتو چون مامانم خیلی با شوهرم کنکاش داره من این وسط میگم مامانم خوبه از من شاکی میشه 

💕🧚‍♀️                                               

نهه اصلا من تو دعوا سعی میکنم حرفی نزنم حرمتا شکسته شه ولی خب حرف اصلیش اینه همش طرف مامانتی میگه ی ...

از این به بعد جلو شوهرت نگو مامانت خوبه ،تو با مامانت ارتباط برقرار بکن و هرکار میخوای باهاش بکن ولی میبینی شوهرت حساسه رو این قضیه ،جلوش نگو مامانم خیلی خوبه 

از این به بعد جلو شوهرت نگو مامانت خوبه ،تو با مامانت ارتباط برقرار بکن و هرکار میخوای باهاش بکن ولی ...

ممنونم عزیزم چشم

💕🧚‍♀️                                               

نهه اصلا من تو دعوا سعی میکنم حرفی نزنم حرمتا شکسته شه ولی خب حرف اصلیش اینه همش طرف مامانتی میگه ی ...

اینطوری که نمیشه یا منو انتخاب کن یا مامانتو . مگه میوه فروشیه؟! مگه خودش مامان نداره؟ البته کلا همیشه این معضل بوده . تو تمدن های بدوی همیشه سعی می کردند بین داماد و مادرزن ارتباط کم باشه !!