2777
2789
عنوان

از حرف شوهرم بغض کردم دلم شکست....

357 بازدید | 22 پست

داشتیم با هم شوخی میگردیم همینجور ادامه میدادم یدفعه بم گفت شکل و قیافشو .....با یه حالت بدی بم گفت ....شما جای من بودین ناراخت نمیشدین.؟آخرم گفت شوخی کردم جنبه داشته باش

نچ حساس شدی

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نصیحتی بهت میکنم گلم. با مرد جماعت زیاد شوخی نکن. راست میگه داره شوخی میکنه، ولی شوخی پسرانه که برای شمای خانم وقیحانه به نظر میاد و ناراحتت میکنه. 

اینو من کجا فهمیدم؟ من وقتی رفتار موقرانه دارم شوهرم خیلی بهم احترام میزاره. وقتی شوخی میکنم اونم میگه و میخنده. ولی وای به وقتی شوخی رو از حد بگذرونم....با یه حالت بد شوخی وار میگه برووووو مزاحم نشو و یا چیزای دیگه.

فقط و فقط حد شوخی رو باهاش نگه دار از این به بعد.

واع چه ربطی داره.....آخه با یه لحن بدی گفت احساس کردم زشت شدم

این یعنی دوست داره اقایون بر خلاف ما قربون صدقشون این مدلیه, من ارسد معماری دارم توو کارم موفقم حقوقمم بالا گاهی ی چیز مسخره رو اشتباه میکنم بهم میگه خنگ خودمی , چرا باید ناراحت بشم وقتی از قابلیتای خودم خبر دارم????

یه نصیحتی بهت میکنم گلم. با مرد جماعت زیاد شوخی نکن. راست میگه داره شوخی میکنه، ولی شوخی پسرانه که ب ...

گل گفتی عزیزم خودمم بارها تجربش کردم ولی عار و درد نمیکتم چون میدونی ته ذاتم اینکه با طرفم خیلی بگم و بخندمو شاد باشم