2777
2789
یه ازمونه مخصوص پیراپزشکی ها از کارشناسی میتونن پزشکی بخونن شرایط سنی داره و قبولیش هم زیر ده نفره . ...

میدونم گلم من خودم راجع بهش تحقیق کردم قبلا ولی انگار ایشون تو یه کشور دیگه هستن نه ایران!

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

یه ازمونه مخصوص پیراپزشکی ها از کارشناسی میتونن پزشکی بخونن شرایط سنی داره و قبولیش هم زیر ده نفره . ...

اره هس 

ولی ایشون گفتن لیسانس پزشکی گرفتن تو دانشگاه ازاد چون جهشی خوندن شدن لیسانس پزشکی دکتری نگرفتن اینجاشه ک غیر منطقیه😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره لیسانس پیراپزشکی

نداره

لیسانس به پزشکی مدرک زبان و شرط سنی و معدل و .... میخواد

اونکه کنکور میخواد یعنی از طریق کنکور سراسری بخوای اقدام کنی و بشینی باز برای کنکور بخونی 

این یه چیز دیگه ایه یه طرحیه

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

اره هس  ولی ایشون گفتن لیسانس پزشکی گرفتن تو دانشگاه ازاد چون جهشی خوندن شدن لیسانس پزشکی دکتر ...

لیسانس داروسازی هم هست . بعضیها که خارج از کشور پزشکی و دارو میخونن برمیگردن ایران اگه نتونن توی ایران نمره قبولی رو بیارن بهشون لیسانس میدن مثلا لیسانس داروسازی با شماره نظام پزشکی

ازمون لیسانس به پزشکی سخت تر از کنکور و همچنین با یکسری محدودیتاست مثل سن و معدل ، یکسری دانشگاهدها که فکر کنم دانشگاه تهرانه خودش ازمون میگیره و تعداد کمی رو قبول میکنه، نتیجه همون کنکور تجربی بدین دردسرش کمتره

https://www.heyvagroup.com/shownews/4229/آزمون-لیسانس-به-پزشکی.html

عزیزم بحث ازمون نیس میدونیم اینو

بحث ،بحث گاف دوم ایشونه ک میگن تو دانشگاه ازاد لیسانس پزشکی گرفتن چون جهشی خوندن لیسانس پزشکی شده ن دکترای پیوسته پزشکی عمومی ! اینطوری توجیح کردن وگرنه میدونیم باید یه ازمونی بدی

دارو سازی و پزشکی و دندون دکترای عمومی و حرفه ای و.... هستن

پرستاری و فیزیو و..... مدرک لیسانس(کارشناسی) میدن توی ایران

عزیزم بحث ازمون نیس میدونیم اینو بحث ،بحث گاف دوم ایشونه ک میگن تو دانشگاه ازاد لیسانس پزشکی گرفتن ...

و آزمونشم کنکور سراسری نیست🥰

دارو سازی و پزشکی و دندون دکترای عمومی و حرفه ای و.... هستن پرستاری و فیزیو و..... مدرک لیسانس(کارش ...

ایشون کارشناس داروسازی هستن.تو ایران همه چی امکانپذیرهhttps://membersearch.irimc.org/member/profile?id=c78291f7-42af-46e2-8942-44d981bdd9ad

ایشون کارشناس داروسازی هستن.تو ایران همه چی امکانپذیرهhttps://membersearch.irimc.org/member/profile? ...

اولین باره میبینم والبته خودتون گفتین خارج درس خونده و نتونسته توی ایران مقبولیتش بگیره

ما درمورد روال عادیش صحبت میکنیم

بحث ما سوتی اون خانمه که از پرستاری یهو رفته تخصص زنان و زایمان😁