2777
2789
موفق باشید ولی لیسانس به پزشکی که کنکور نداره؟! شرط معدل و مدرک زبان و..... داره  میشه روندقب ...

گلم ن اشتباه منوجه شدید من دوباره کنکور دادم و پزشکی قبول شدم بعد از 5سال ک پزشکیمو پاس کردم لیسانس پزشکی ب زنان رو دادم... 

آیدی خانم دکتر محمدی رو اگر حواستید بگید تا بدمتونخانم دکتر آیناز محمدی دوست صمیمی من هستن و این کاربری ایشونه ک دست منه کاری داشتید پیامشون بدید جواب میدن اگر مشکلتون حاد باشه کامل تحت نظرشونید و چون مشکلتون حاده ماهیانه یک هزینه کم ویزیت میشه ک آنلاینه ک هم تماس تصویری هم تماس تلفتی و هم پیامی ویزیت میشید ک انتخاب خودتونه اگر هم ک شیرازی هستید برید مطبشون
پزشکی لیسانس نداره که ! پزشکی دکترای پیوسته هس

بله گلم درست میگید اما من  جز دانشگاه آزاد بودم ک حالت  جهشی میخونم

آیدی خانم دکتر محمدی رو اگر حواستید بگید تا بدمتونخانم دکتر آیناز محمدی دوست صمیمی من هستن و این کاربری ایشونه ک دست منه کاری داشتید پیامشون بدید جواب میدن اگر مشکلتون حاد باشه کامل تحت نظرشونید و چون مشکلتون حاده ماهیانه یک هزینه کم ویزیت میشه ک آنلاینه ک هم تماس تصویری هم تماس تلفتی و هم پیامی ویزیت میشید ک انتخاب خودتونه اگر هم ک شیرازی هستید برید مطبشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشید ولی لیسانس به پزشکی که کنکور نداره؟! شرط معدل و مدرک زبان و..... داره  میشه روندقب ...

ایشون میگه پرستاری خونده تموم کرده 

بعد رفته کنکور تجربی داده دوباره 

پزشکی قبول شده لیسانس پزشکیو گرفته الانم رزیدنت زنانه 

من اینجاشو موندم ک پزشکی لیسانس نیس ایشون چطور لیسانسه

بله گلم درست میگید اما من  جز دانشگاه آزاد بودم ک حالت  جهشی میخونم

اصلا جهش نداریم تو پزشکی هر دانشگاهی میخواد باشه 

اون تطبیق واحد های مشترکه پزشکیو پرستاریه ک بازم لیسانس نمیشه میشه دکترای پیوسته پزشکی

گلم ن اشتباه منوجه شدید من دوباره کنکور دادم و پزشکی قبول شدم بعد از 5سال ک پزشکیمو پاس کردم لیسانس ...

لیسانس پزشکی به زنان چیه؟

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

ایشون میگه پرستاری خونده تموم کرده  بعد رفته کنکور تجربی داده دوباره  پزشکی قبول شده لیس ...

دقیقا 

پزشکی جز دکترای حرفه ایه لیسانس نیست

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

اخه اصلا پزشکی لیسانس نداره ک 

پزشکی مقطع  دکترای پیوسته هس 

بعد گرفتن مدرک دکترای عمومی پزشکی ازمون تخصص باید داد ک اونم بعد دوسال طرح اجباری هس ک تازه میشی رزیدنت جراحی

بزن گوگل میاد من لیسانس پرستاری ب پزشکی دادم اشتباه. تایپی هست شرمنده

اخه اصلا پزشکی لیسانس نداره ک  پزشکی مقطع  دکترای پیوسته هس  بعد گرفتن مدرک دکترای ...

منم همین فکرو میکنم

یه جاروبرقی بیارین برگای ریختمو جمع کنه زشته تو سایت کاربر جدید میاد😂

بزن گوگل میاد من لیسانس پرستاری ب پزشکی دادم اشتباه. تایپی هست شرمنده

دشمنت شرمنده ولی بازم لیسانس به پزشکی کنکور نداره خودش یه معقوله جداست 

چندسالگی اقدام کردین؟

منم همین فکرو میکنم یه جاروبرقی بیارین برگای ریختمو جنع کنه زشته تو سایت کاربر جدید میاد😂

یه ازمونه مخصوص پیراپزشکی ها از کارشناسی میتونن پزشکی بخونن شرایط سنی داره و قبولیش هم زیر ده نفره .فامیل ما از پرتوشناسی رفت پزشکی

منم همین فکرو میکنم یه جاروبرقی بیارین برگای ریختمو جنع کنه زشته تو سایت کاربر جدید میاد😂

الانم میگن اشتباه تایپی بود در حالی ک چندبارم گفتن لیسانس پزشکی و اینکه تو دانشگاه ازاد جهشی خونده مگه داریم همچین چیزی!!!