2777
2789

پرستاری 

هوشبری تا فوق لییانسه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوشبری هم کارش راحت ره هم دستمزدش  بهتره پرستاری نرو خیلی سختت میشع ولی هوشبری خیلی باید بخونی تا فوق لیسانس شی

آیدی خانم دکتر محمدی رو اگر حواستید بگید تا بدمتونخانم دکتر آیناز محمدی دوست صمیمی من هستن و این کاربری ایشونه ک دست منه کاری داشتید پیامشون بدید جواب میدن اگر مشکلتون حاد باشه کامل تحت نظرشونید و چون مشکلتون حاده ماهیانه یک هزینه کم ویزیت میشه ک آنلاینه ک هم تماس تصویری هم تماس تلفتی و هم پیامی ویزیت میشید ک انتخاب خودتونه اگر هم ک شیرازی هستید برید مطبشون

هوشبری کار سبک تری داره و اگر با دکترا به صورت ادی کار کنی درآمد بالایی داره اما جذب نیرو در بیمارستان کمتره

پرستاری کار سنگین تری داره اما جذب نیرو در بیمارستان بیشتره و شرایط مهاجرتش از همه جا بهتر 

✨🤍love me like you do

پرستاری بهتره

هوشبری مگه هر بیمارستانی چنتا میخواد؟

هرچنتا هوشبر دیدم اومدن دوباره کنکور بدن

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

هوشبری هم کارش راحت ره هم دستمزدش  بهتره پرستاری نرو خیلی سختت میشع ولی هوشبری خیلی باید بخونی ...

شما از پرستاری رفتین پزشکی؟

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

شما از پرستاری رفتین پزشکی؟

بله پرستارمو پاس کردم 2سال توی بیمارستان کار کردم.  بعدش دوباره کنکور دادم و پزشکی قبول شدم و بعدش لیسانس پزشکی ب زنان دادم الانم رزیدنتی هستم

آیدی خانم دکتر محمدی رو اگر حواستید بگید تا بدمتونخانم دکتر آیناز محمدی دوست صمیمی من هستن و این کاربری ایشونه ک دست منه کاری داشتید پیامشون بدید جواب میدن اگر مشکلتون حاد باشه کامل تحت نظرشونید و چون مشکلتون حاده ماهیانه یک هزینه کم ویزیت میشه ک آنلاینه ک هم تماس تصویری هم تماس تلفتی و هم پیامی ویزیت میشید ک انتخاب خودتونه اگر هم ک شیرازی هستید برید مطبشون
ببخشید شما چطور از پرستاری میخواید برا تخصص زنان اقدام کنید؟

من پرستارمو پاس کردم 2سال توی بیمارستان کار کردم. بعدش دوباره کنکور دادم و پزشکی قبول شدم و بعدش لیسانس پزشکی ب زنان دادم الانم دوره رزیدنتی هستم

از لیسانس پرستاری رفتین پزشکی یا کنکور دادین؟

کنکور دادم پزشکیمو پاس کردم و لیسانس پزشکی ب زنان رو دادم

بله پرستارمو پاس کردم 2سال توی بیمارستان کار کردم.  بعدش دوباره کنکور دادم و پزشکی قبول شدم و ب ...

موفق باشید ولی لیسانس به پزشکی که کنکور نداره؟!

شرط معدل و مدرک زبان و..... داره 

میشه روندقبولیتون رو بگین؟