2777
2789
ببین ما سال اول دانشگاه بودیم میخواست بهم بگه من احمق غرور خرکی داشتم محلش نزاشتم الانم مث چی پشیمون ...

جدی میگی

اوف کار سخت شد

بنظرم اگه جایی ببینی و‌دوستانه برخورد کنی شاید متوجه بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب درنظر بگیر اون باشه بعد برو نه همینجوری بدون حساب کتاب 

موقع هایی ک اون هس من شرایطشو ندارم برم پیشش بدبختیم اینه

میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
خب مگه چندتا بیمارستان دارید

تقریبا یه 3 یا 4تایی هست خب ولی حومه بخشها خیلیه میگم شاید اوایل کارش باشه بندازنش طرح توی روستا یا بخشی چیزی اینو از کجا بدونم موندم توی 115 ام هست لامصب 😂😂

عاشق شدم و گفتم  

درسته قسمت هم نبودیم ولی خوشحالم که گفتم حداقل دیگه حسرت نمی‌خورم که شاید میشد، و همین باعث شد راحت دل بکنم ولی اگر نمی گفتم تا ابد تو دلم میموند

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
عاشق شدم و گفتم   درسته قسمت هم نبودیم ولی خوشحالم که گفتم حداقل دیگه حسرت نمی‌خورم که شاید می ...

یعنی خودش گفت نمیخوامت؟ بعد ببین یه سوال حرکتی زد تو فک کردی دوست داره یا نه تو دوسش داشتی؟