این نگاهی که میگیو منم تجربه کردم اونم زل میزد بهم ولی خب خیلی وقته گذشته شاید عاشق کسه دیگه ای شده ...
چققدر گذشته ؟
اگر واقعا نگاهش از روی عشق بوده باشه فراموش نمیکنه، بنظرم بازم برو جلو چشمش باش ببین واکنشش چیه
به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
من رفتم پیجش و بهش گفتم ولی نگفتم که کی هستم اونم باهتم حرف زد ولی نه خیلی بهم رو نداد گفت تا ندونم کی هستی باهات صحبت نمیکنم خب حداقل یکم حرف میزدیم خخخ چی میشد چقد غد بوده نه؟؟؟ ولی اگر هولم بود دیگه به انتخابم شک میکردم از یطرفمم خوشم اومد تحویلم نگرفت
چققدر گذشته ؟ اگر واقعا نگاهش از روی عشق بوده باشه فراموش نمیکنه، بنظرم بازم برو جلو چشمش باش ببین ...
اره باید حتما ببینمش نمیخوام بهش بگم کی ام و نگفتم ولی باید مطمعن شم ببینم ایا مث قبل رفتار میکنه یا نه اگر اونجوری که من فک میکنم نباشه خودم ضربه میخورم