2777
2789

من از بچگی اگه یکی یچیزی میگفت میگفتم نه مامان یا بابام همونجا میزدن تو دهنم که عه دایی مثلا گفت فلان کار انجام بده میگی نه ؟شعور نداری ؟؟؟؟؟برو ببین مثلا چی میگه 

یا مثلا یکی میخواست بوسم کنه میرفتم پشت مامان بابام هلم میدادن جلو وای ببخشید این بچه معلوم نیست به کی رفته انقدر بی تربیت هست و منو به زور میچپوندن تو بغل مثلا عمه که بوس بده به عمه .

خب حالا بگذریم از موارد بالا 

الان بیست و شش سالم هست یکی زنگ میزنه میخاییم بیاییم خونتون یه شهر دیگه هم باشم پیشونیم خیس میشه میگم اره هستیم بیایین خودمو میرسونم خونه .

یا یکی یه وسیله شخصیم بخاد یا هرچیز دیگه .

میشه بهم راه کار بدید ؟خانواده خودم خیلی دارن از این موضوع سواستفاده میکنن خیلی زیاد .

بچه ها من قبلا هم اینجا از شما راهکار خواستم خیلی بهم کمک کردین تقریبا بد ترین مورد زندگیم شما ها بهم کمک کردین لااقل از لحاظ ذهنی ازش رد شم .

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب این فک کن اگه بگی ن قرارنیس اعدامت کنن

صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت  اندازه  صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه

فقط باید دلتو بزنی به دریا و حرف دلت رو برنی

وقتی نتونی نه بگی تنها کسی که ضرر میکنه خودتی

لطفا واسم دعا کنید یا صلوات بفرستید که به اون چیزی که میخوام برسم                                                        مرسییییییی❤️❤️😘.                                              راستی دوست من لبخند بزن چون تو با لبخند خیلیییی زیبا تری❤️☺️☺️.                                                

عزیزم یا باید بگی نه یا باید خوب چربش کنی 

بشین دودوتا چهار تا کن ، از قبل حرفارو بیار توی ذهنت ، یکی دوبار هم  با صدای بلند تکرار کن دهنت عادت کنه ، یک بار بگو نه   ، میفهمی همچین کار خاصی نداره

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

عزیزم سعی کن از خودت اراده داشته باشی ،اینقد محکم باشی که نه گفتن رو بیان کنی ،نه گفتن خودش یه مریضی که همیشه گریبان گیر باعث دردسر میشه،باید امتحان کنی از خانواده خودت شروع کن چیزی که نمی‌خوای بگو نه،و تمام ،بعدا از اطرافیان شروع کن ،وگرنه تو زندگیت آینده ت همیشه هی بحث و دعوا پیش میاد نمی تونی به خوبی زندگی کنی ،اینقد سست هم عمل نکن قوی باش بگو نه 

مثلا اگه میخاین بیان خونت و حوصله نداری. صریح ن نگو بگو خوشحال میشدم اگه میتونستم درخدمتتون باشم ولی چ کنم ک فلان جاکاردارم یابگو حیف شد ک نمیتونم درخدمتتون باشم بعدیه بهانه بیار مثلا کلاس فلان دارم

صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت  اندازه  صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه