2777
2789
عنوان

کادو عروسی دوست خیلییییی صمیمی

131 بازدید | 8 پست

به نظرتون کادو عروسی دوست خیلی صمیمی ک مثل دوتا خواهرید چقدر باید باشه؟

واسه تولدم خیلی زحمت کشید و منم قبل عروسی که رفتم خونشون براشون دو تا ماگ ست و شکلات بردم

حالا میخام ببینم کادو عروسی چقدر ببرم؟

خواهشا رقم های نجومی هم نگید😓😂

تعداد رای : 18
نظرسنجی
یه تومن کارت هدیه
8
44%
بین ۵۰۰ تا یه تومن
10
55%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به توان مالیت داره عزیزم

اگه یه تومن برات زیاد نیست بده چون انقدر هزینه عروسیا بالاس که با یه تومن فقط خرج خودت میشه

اگه زیاده برات بین ۵۰۰ تا یه تومن بذار

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
میترسم کم باشه😓

من ک فکر میکنم خوبه 

من عروسی رفیقم،ی تومن پول ارایشکاه خودمو دادم چون باخودش رفتم و حساب نکرد هزینه شو از لجش سیصد دادم واسه عروسی😇😂😂😂😂اصلنم پشیمون نیستم 

بعدم تو رفیقشی انتظاری هنگفتی ازت نداره و بقیه ک بشنون از طرف رفیقش پونصد نمیگن کمه بیشتر اصلا خوب نیس منک میگم البته ب اگه خودت تنها میری یاخداقل ی نفر باهاته اگه باخانواده بیشتربده

ببخش بهت پیام دادم نتونستم اسمتو تگ کنم ♥️🙏🏻خوشحال میشم بیاین ضرر نمیکنی🌸🌸🌸

فیلمو عکس غذاهام با دستور

ترفند خونه داری و فیلماش

تربیت فرزند تجربم و بازی♥️

عکسها و سوالای شما

چالش و رای گیری برنده چالش بعدو میزاره✅ 💓

پنجشنبه ها معرفی ماسک صورت🌺

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

برای سلامتی بچه هام دعا کنین