2777
2789

خانما میخوام بگم دوستان مادرم بیان خونمون فیلم عروسی و عقدمو ببینن دوتاشونم از فامیلای همسرم هستن و این چند وقت هرجا رفتم مثلا آش پختن یا کاچی من میخوام یه چیز غیر تکراری باشه که اماده کرنشم راحت باشه برای حدود ۱۴ نفر البته با بچه هاشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کشک بادمجان 

الویه

سالاد ماکارونی

سالاد سزار 

فینگرفود 

ناگت تزیین شده 

بورک گوشت 

تست پیتزایی 

سیب زمینی پنیر 

کیک و شربت هم باشه 

دلمه 

کیک مرغ 

فرنگیس آروم باش سابقم 😎 که به علت ناآرامی و دریدگی دهان به فنا رفتم😕🌚 ولی بازم برگشتم🤪😌 این سری با خط عمو حسین شوهر عمم🔨😐 

یه چی مثه سمبوسه است اسمشو نمیدونم

نون سمبوسه

پنیر مثلثی 

مرغ پخته 

کمی فلفل سیاه

پنیر و می‌مالید به نون بعد مرغا رو میزاری لاش لولش میکنی سرخ میکنی

خوشمزه هم هست

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

فرنی

شله زرد

اگه میخوای خیلی راحت باشه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!