2777
2789
عنوان

دوست دختر قبلی شوهرم

597 بازدید | 17 پست

من و شوهرم هم دانشگاهی بودیم بعد باهم ازدواج کردیم الان بعد از ۱۲ سال که تو مرحله جدایی هستیم یکی از دوستام به من گفت که شوهرت تو دوران دانشگاه با یکی از دوستای صمیمی من دوست بوده واقعا ناراحت شدم چرا به من نگفتن چون من این همه سال مدام از همون دوستم جلوی شوهرم تعریف میکردم از خودش از زندگیش حتی تو دوران نامزدی عروسیش دعوت شدیم هر کاری کردم این نیومد الان اینو فهمیدم واقعا ناراحتم چرا هر وفت اسمشو میاوردم این حرفی نزد من واقعا اگه میدونستم این با اون دوسته شاید غرورم اجازه نمیداد اصلا زن این بشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذشته ها رو شخم نزن حتما با اون تموم کرده که بعدش با شما ازدواج کرده دیگه نیومده عروسیش چون با اون ...

فقط انتظار داشتم به من بگه من همه چیزو راجع به خودم گفته بودم این همه مدت جلوش از دوستم از خانومیش از زندگیش تعریف کردم 

فقط انتظار داشتم به من بگه من همه چیزو راجع به خودم گفته بودم این همه مدت جلوش از دوستم از خانومیش ا ...

اشتباه اول اینکه توقع داری بیاد راجع به یه دوستی ساده اونم در گذشته به تو بگه  

یه مرد اگه با طرف رابطه جنسی نداشته  دلیلی نداره به زنش بگه من قبلا با فلانی دوست بودم اما نشد

شاید دوستی ساده بوده واسه آشنایی

شما هم دلیلی نداره به شوهرت بگی فلانی قبلا خواستگار من بود اما نشد

اشتباه دوم اینکه  از یه زن دیگه جلوی شوهرت تعریف کردی

حالا هرکی میخواد باشه

اشتباه اول اینکه توقع داری بیاد راجع به یه دوستی ساده اونم در گذشته به تو بگه   یه مرد اگه با ...

اخه اگه اون دوستی ساده مال غریبه بود اشکال نداشت ولی منو این دوستم خیلی صمیمی بودیم میتونست خیلی راحت بگه چرا نگفت من میگم شاید حسی مونده بوده پیش خودش که نگفته وگرنه خیلی راحت میگفت و میگذشت دلیلی پنهان کردنشو نمیفهمم 

اخه خاطرات دانشگاهمو خیلی دوست دارم هر وقت صحبت دانشگاه میشد من از دوستم تعریف میکردم اخه تو یه اکیپ بودیم 

اخه اگه اون دوستی ساده مال غریبه بود اشکال نداشت ولی منو این دوستم خیلی صمیمی بودیم میتونست خیلی راح ...

شما در تمام این مدت با تعریف کردن خاطرات گذشته شوهرت رو ناخواسته آزار دادی و اون به روت نیاورده   از این زاویه به داستان نگاه کن

شما در تمام این مدت با تعریف کردن خاطرات گذشته شوهرت رو ناخواسته آزار دادی و اون به روت نیاورده &nbs ...

چی بگم والا من که اصلا نمیدونستم اینا باهم دوستن اخه خودشم خاطرات دانشگاهو تعریف میکرد چون باهم تو یه دانشگاه بودیم 

البته بازم اشکال ندارخ چون ما اخر خط رسیدیم ولی قلبم از این همه بدیای این مرد درد گرفته اینم اومد رو همه بدیایی که به من کرد 

اون شخصی که اومده گذشته رو واسه شما شخم زده و این موضوع رو به شما گفته  کار خیلی اشتباهی کرده

اونم دوست صمیمی من تو دانشگاه بود وقتی فهمید دارم جدا میشم گفت