سوداس مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 780 عنوان کسی رو میشناسید که شاغل باشه ولی درگیر روزمرگی شده باشه؟ 248 بازدید | 21 پست من خونه دارم احساس میکنم همه زندگیم تکراری و بی هدف میگذره و فکر میکنم به خاطر اینه که شاغل نیستم..شاغل ها هم دچار این حس میشن؟ عاقبت همهی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم 1402/04/05 | 09:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m1638 عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 1182 اره خودم ❤تو از اول گفتی بیا مثل دوتا رفیق کنار هم باشیم.( واز اون روز تو شدی تمام وجودم رفیق)(همسرم جانم) 😘❤
iheydar عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 3345 شاغل ها هم فکر اینن که با کار کردن نمیشه خونه خریدشمای خانه دار هم به فکر کار؛کلا در هر موقعیتی آدم باشه، مشکلات مختلفی رو حس میکنه و این خاصیت زندگی دنیاست
سوداس مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 780 اره خودم شما حستون چیه؟ عاقبت همهی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
سوداس مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 780 شاغل ها هم فکر اینن که با کار کردن نمیشه خونه خرید شمای خانه دار هم به فکر کار؛ کلا در موقعیتی آدم ... خیلی حس بدیه...چرا ماها اینجوری میشیم آخه عاقبت همهی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
iheydar عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 3345 خیلی حس بدیه...چرا ماها اینجوری میشیم آخه چون بنظرم ما آدم ها حس کمال گرایی داریم؛ و دوست داریم همه چیز در حد اعلا درست باشه و سرجای خودش
m1638 عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 1182 شما حستون چیه؟ خودم شاغلم. احساس میکنم زندگیم بیهوده شده. صبح ها پا میشم. میرم سر کار تا ظهر میتم ناهار میخورم یه ذره استراحت بعدم درگیر شام بعدم خوابیدن😑 ❤تو از اول گفتی بیا مثل دوتا رفیق کنار هم باشیم.( واز اون روز تو شدی تمام وجودم رفیق)(همسرم جانم) 😘❤
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 40942 خودم شاغلم. احساس میکنم زندگیم بیهوده شده. صبح ها پا میشم. میرم سر کار تا ظهر میتم ناهار ... پولی که به دست میاری بهت حس خوب میده .این مهمه . پول به دست بیاری بری خرج کنی شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
m1638 عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 1182 مگه کارت رو دوست نداری عاشق کارمم. ولی زندگی تکرار شده دیگه 😑 ❤تو از اول گفتی بیا مثل دوتا رفیق کنار هم باشیم.( واز اون روز تو شدی تمام وجودم رفیق)(همسرم جانم) 😘❤
سوداس مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 780 چون بنظرم ما آدم ها حس کمال گرایی داریم؛ و دوست داریم همه چیز در حد اعلا درست باشه و سرجای خودش چقدر شما خوب درک میکنید🥺❤️ عاقبت همهی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
iheydar عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 3345 بنظرم برای شاغل شدن هم مقدماتش رو فراهم کنید. مثلا اگه می خواید با آزمون استخدامی وارد کار بشید، شروع به مطالعه و تحقیق در این مورد کنید
m1638 عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 1182 پولی که به دست میاری بهت حس خوب میده . این مهمه . پول به دست بیاری بری خرج کنی&nb ... شاید توقع من از زندگی خیلی زیاده. ❤تو از اول گفتی بیا مثل دوتا رفیق کنار هم باشیم.( واز اون روز تو شدی تمام وجودم رفیق)(همسرم جانم) 😘❤
nyami عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 679 این یعنی هدف نداری، من شاغلم و برای رسیدن ب اهدافم کار میکنم و زندگیم روتین و تکراری حس نمیشه اما وقتی خونه میشینم تکراری و پوچ میگذره و حالم گرفته میشه