2777
2789

من خونه دارم احساس میکنم همه زندگیم تکراری و بی هدف میگذره و فکر می‌کنم به خاطر اینه که شاغل نیستم..

شاغل ها هم دچار این حس میشن؟

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاغل ها هم فکر اینن که با کار کردن نمیشه خونه خرید شمای خانه دار هم به فکر کار؛ کلا در موقعیتی آدم ...

خیلی حس بدیه...چرا ماها اینجوری میشیم آخه

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
شما حستون چیه؟

خودم شاغلم.  احساس میکنم زندگیم بیهوده شده.  صبح ها پا میشم. میرم سر کار تا ظهر میتم ناهار میخورم یه ذره استراحت بعدم درگیر شام بعدم خوابیدن😑

❤تو از اول گفتی بیا مثل دوتا رفیق کنار هم باشیم.( واز اون روز تو شدی تمام وجودم رفیق)(همسرم جانم) 😘❤ 
خودم شاغلم.  احساس میکنم زندگیم بیهوده شده.  صبح ها پا میشم. میرم سر کار تا ظهر میتم ناهار ...

پولی که به دست میاری  بهت  حس خوب میده .

این مهمه .  پول به دست بیاری بری خرج کنی 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

مگه کارت رو دوست نداری

عاشق کارمم.  ولی زندگی تکرار شده  دیگه 😑

❤تو از اول گفتی بیا مثل دوتا رفیق کنار هم باشیم.( واز اون روز تو شدی تمام وجودم رفیق)(همسرم جانم) 😘❤ 
چون بنظرم ما آدم ها حس کمال گرایی داریم؛ و دوست داریم همه چیز در حد اعلا درست باشه و سرجای خودش

چقدر شما خوب درک میکنید🥺❤️

پولی که به دست میاری  بهت  حس خوب میده . این مهمه .  پول به دست بیاری بری خرج کنی&nb ...

شاید توقع من از زندگی خیلی زیاده.