2777
2789
عنوان

راهنمایی بارداری

142 بازدید | 12 پست

سلام

من طبق تاریخ پریودی باید شش هفته و سه. روز باشم

هفته قبل که فهمیدم باردارم چون لکه بینی داشتم رفتم دکتر بهم امپول و قرص داد و استراحت

دیروز دوباره ویزیت دکتر داشتم و سونو رفتم گفتن بچه رشد نکرده و همون پنج هفته مونده بوده .‌‌از دیروزم تقریبا خونریزی افتادم  به نظرتون اصلا امکان نداره بچه بمونه؟

ببخشید تجربه و اطلاعی از این موضوع ندارم که بتونم راهنمایی کنم. 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانمي قلب تشكيل شده بوده  و اينكه خون ريزي در چه حده من قبل از بارداريم ٢ تا سقط داشتم&nb ...

نه قلب تشکیل نشده 

خونریزی از لکه بینی بیشتره اما خیلی هم شذید نیست

نه قلب تشکیل نشده  خونریزی از لکه بینی بیشتره اما خیلی هم شذید نیست

تا يك هفته ديگه صبر كن باز برو سنو انشالله كه تشكيل شده قلب اگه قلب تشكيل بشه موردي نداره 

اما اگه قلب تشكيل نشد پوچ حساب ميشه من قبل از دخترم يك بارداري پوچ داشتم و خود به خود سقط شد 

اما سر دخترم تا ماه اخر لك بيني داشتم و دخترم الان ٧ سالشه كنارم خوابيده خداروشكر 

تا يك هفته ديگه صبر كن باز برو سنو انشالله كه تشكيل شده قلب اگه قلب تشكيل بشه موردي نداره  اما ...

خدا حفظش کنه دختر گلتون رو 

توکل به خدا ممنون عزیزم وقت  گذاشتی 

فقط میگم اگه بخواد سقط بشه خودش سقط میشه یا نیاز به کاری هست؟

خدا حفظش کنه دختر گلتون رو  توکل به خدا ممنون عزیزم وقت  گذاشتی  فقط میگم اگه بخواد ...

اگه پوچ باشه خودش سقط ميشه يك درد عجيب مياد تو كمرت و بهترين راه اينه كه حوله داغ يا كيسه اب جوش بزاري رو كمرت زمان من زمستان بود و چسبيده بودم به بخاري و دردش قابل تحمل شده بود و سقط شد و دخترم ماه بعد حامله شدم ولي سقط اول ٣ ماه بود اونا كورتاژ شدم خيليييييي اذيت شدم خيليييييي

ممنون از راهنماییتون  خدا خیرت بده جواب دادی

قربونت عزيزم بازم سوال داشتي بگو خدايي نكرده ديدي ميخواد سقط بشه زعفران فراوان دم بكن بخور اب هندوانه هم عالي واسه دفع كه راحتر باشه 

ولي باز ميگم انشالله انشالله كه قلب ني ني تشكيل ميشه ميدونم چه حالي داري من دو بار تجربه كردم 🥺

قربونت عزيزم بازم سوال داشتي بگو خدايي نكرده ديدي ميخواد سقط بشه زعفران فراوان دم بكن بخور اب هندوان ...

لطف داری مهربون 

چشم 

از نظر روحی که داغونم اصلا انتظار نداشتم اینطوری بشه 

توکل به خدا