2777
2789

همسرم کبد چرب دارند ۳😔

تو شرکت که کار میکنه میان آزمایش میگیرن از اونجا متوجه شدیم و سونو که دادن گفتن گرید ۳

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسرم کبد چرب دارند ۳😔 تو شرکت که کار میکنه میان آزمایش میگیرن از اونجا متوجه شدیم و سونو که دادن ...

من دیروز داشتم با یکی صحبت میکردم میگفت فامیل ما بچش گرید سه بوده. میگفت با رعایت رژیم غذایی و ... گرید یک شده‌ . نگران نباش الان همه کبد چرب دارن. 

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

کبد چرب بالای ۵۰۰ باشه خطرناکه؟ دارو خاصی داره؟

راستش نمیدونم عددش زاید جندیاشه که نرمال باشه،

دارو به همسر من یه قرص گیاهی دادن و خودمون هم خاکشیر خریدیم و یه غرق که گلش رو تو شهرمون میچینیم و باهاش غرق درست میکنن دارن ناشتا میخورن

من دیروز داشتم با یکی صحبت میکردم میگفت فامیل ما بچش گرید سه بوده. میگفت با رعایت رژیم غذایی و ... گ ...

ممنون عزیزم ❤

من دیروز داشتم با یکی صحبت میکردم میگفت فامیل ما بچش گرید سه بوده. میگفت با رعایت رژیم غذایی و ... گ ...

واقعا با رعایت رژیم غذایی درست میشه؟ گرید کم میشه؟ بالای ۵۰۰ گرید چند میشه؟

سه تا انزیم کبدی داریم ، اگه  منظورت اوناس که بالای ۵۰۰ فاجعه هست ، مطمئنی درست میگی ؟؟

بعدشم کبد چرب فقط با سونو مشخص میشه ولی توی ازمایش خون هم تغیراتی داریم که سونوگرافی تایید میکنه  ب علت کبد چربه  یا توده هست  یا اصلا ی علت دیگه

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

رژیم غذایی مناسب، داروهای پزشک، ورزش ... نترس. فقط به توصیه ها گوش کن. من شنیدم طب گیاهی هم موثره مثلا اینجا بچه میگن ناشتا خاک شیر بخوریم.

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾