2777
2789
عنوان

مجبورش کنم یا نه؟

120 بازدید | 14 پست

من یه پسر نه ساله دارم یه چهار ساله 

پسر بزرگم. هر کلاسی تابستونا میفرستم نصفه ول می‌کنه ژیمناستیک رفت کمردرد شد ول کرد 

نقاشی رفت گفت علاقه ندارم ول کرد 

زبان رفت نذاشتم ول کنه قبلش گفتم زبان مث مدرسه ست ول کردن نداره می‌ره اما خیلی نمی‌خونه با این حال معلم زبانش راضیه ازش 

حالا فرستادمش شنا کلی هزینه کردم هر وقت از کلاس میاد خیلی شنگوله ولی همش میگه نمیخوام ادامه بدم   و... به نظرتون مث زبان مجبورش کنم بره یا ولش کنم بذارم بمونه خونه 

تو خونه هم فقط دراز کشه رو مبل و تلویزیون میبینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل داداش کوچولو منه مامانم قبل از هر کاری قانعش میکنه

منم قبلش خیلی صحبت کردم دو سال روش کار کردم اوایل می‌گفت روم نمیشه لخت باشم الان میگه منو می‌بره تو سه متری اونجا پاک به کف استخر نمیرسه میترسم

منم قبلش خیلی صحبت کردم دو سال روش کار کردم اوایل می‌گفت روم نمیشه لخت باشم الان میگه منو می‌بره تو ...

داداشم خیلی علاقه به استخر داره

چون سه چهار سالگیش همراه بابام میرفت

به باباش هم بگو 

چند روز اول بدون اموزش فقط بازی کنه

داداشم خیلی علاقه به استخر داره چون سه چهار سالگیش همراه بابام میرفت به باباش هم بگو  چند رو ...

دوره مقدماتی رو رفت ولی الان میگه نمیخوام برم پدرشم دلش نمی‌خواد بره چون تنبلیش میشه برسوندش

دوره مقدماتی رو رفت ولی الان میگه نمیخوام برم پدرشم دلش نمی‌خواد بره چون تنبلیش میشه برسوندش

اول از مربی و همکلایها و فضای اونجا مطمئن شین ببین نکنه خدای نکرده اذیتی چیزی میشه . البته جهت اطمینان فقط . بعد به هر شکلی شده تشویق و انگیزه و هرمدلی راهیش کنید بره . برای بچه ها هر کلاس و دوره ای در بچگی سپرده اییه که در بزرگسالی سودشو میبرن . هرطور شده هرکلاسی که براش مفیده بره . بچه تنبل بزرگی تنبل و بی حالی هم داره   حالاکلاس نره چیکار میکنه؟ عاطل و باطل .... از بچگی اکتیو و زرنگشون کنید . خدا بهمراهش باشه