2777
2789

بخدااا حسود نیستم ، خوش و حلالتون ، خوشا به بخت و اقبالتون ، ایشالا تا اخر همینطور باشین😊

بعضی دخترا و زنا هستن شوهراشون براشون همه کار میکنن ، باهاشون مشورت میکنن، همیشه پشت خانومشونن، به خانومشون احترام میذارن ، وقتی ناراحته خوشحالش میکنن، تو جمع همیشه پشت خانومشونن ، هدیه میگیرن، مسافرت میبرن، ماشین میخرن به نام خانومشون میزنن ، پول به حساب خانومشون ماهیانه میزنن، خونه به نام میزنن ، حرفای خانومشون غر تلقی نمیکنن

خلاصه چیکار میکنید؟؟ 

بخدا منم همیشه کلی احترام ب شوهرم و خانوادش میزارم ، همیشه با قربون صدقه و محبت حرف میزنم ، تا حالا یبارم تو دعوا فحش ندادم ، از لحاظ مالی هم هیچوقت تاحالا ازش پول نخاستم هروقت خاسته خودش برام زده ، همیشه تو اوضاع مالی هواشو داشتم باهاش کنار اومدم ، هیچوقت حریص بازی درنیاوردم بگم الا بلا فلان چیزو برام بخر یا خونه و ماشین به نامم کن ، تو مسایل جنسی هم همیشه تامینش کردم ، اما تا حالا نه خونه مهریمو به نام کردم ، نه ماشینی که برام خریده انداخته زیر پام 

محبتی هم کم نمیذاره ولی اونقد ک با دیگران شوخ و پر انرژیه با من نیست

چه سیاستی به خرج میدین که شوهراتون این کارا ک من گفتم میکنن براتون ؟

بنظر من که خیلی خوش شانسین یا هم بقول یکی، اونـ*جاتون

نمک داره 🤦🏻‍♀️ مرداتون نمک گیر میشن😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی 

چیکار کنیم ؟ خودشون خودجوش همه کار میکنن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

عزیزم بنظرم ازتربیت خودمرده نه ازسیاست زنونه

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

اگر منظورتون اینه بیشتر باهاتون رفیق و صمیمی باشه ...باید پایه باشید 

باید صیممی باشید 

من و همسرم از اوایل عقد نه منعش کردم از چیزی نه محدودش کردم با هرچیزی مخالف بودم ناراحت بودن خودمو کردم صلاح  

بعد ازدواجمون هم با اینکه شدیداً رفیق باز بود همه رو گذاشت کنار می‌گفت با شما وقت بکذرونم برای زنم وقتی نمیمونه

تایم آزاد پیدا کنه زنک میزنخ از همه چیییی برام میگه و...

خلاصه دوست همیم

کاری نمیکنن شوهراشون پولدارن😢

شوهر منم پولداره 

تولیدی داره 

یه ماشین خارجی خودش داره

ی ۲۰۶ هم برا من خریده دست منه اما به نامم نزده

طلا و اینا هم خودش میخره من نمیگم برام بخر ، 

ولی همون اولا میخرید حالا از وقتی عروسی کردیم نه دیگه

هیچی  چیکار کنیم ؟ خودشون خودجوش همه کار میکنن

خوش به حالتون

اخه بعضیا رو دیدم اننننننقددددددد سیاستتت دارن 

بعد اصصصلن واقعی و از ته دل هم همسرشونو دوس ندارن ولی شوهرشون دنیا رو ب پاشون میریزه