2777
2789

سلام 

من با شوهرم خیلی مشکلات داریم ولی الان بحثش نیست 

امشب عصبی شد کوشیشو کوبید دیوار صفحش هم شکست 

چکار کنم کمتر عصبی شه ،، منم یه حرفی زدم ک باب میلش نبود ، ایا شوهرای همه همینن 

شماهاهم دعوای شدید داشتید ،   

خسته شدم دیگه 

من پرستار بودم  چون حقوقمو نمیداد ب خودم و زمین خرید زد ب نام خاهرش ، ماه پیش  قهر خونه بابام بودم ک اشتی کردیم ولی من از کار انصراف دادم 

امروز پیله کرده بیا برو سر کار ، منم گفتم این همه مال و منال داری  از اونا ب نام منم برن تا برم 

کلی عصبی شد ک دو دنبال پولی و اگه قصد حدایی داری هر چی سهمته بهت میدم راهتو بکش برو 

دیگه مغزم قد نمیده   خسته شدم ، یه دعایی بگشید بخونم دلم اروم شه

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه وضعش خوبه درآمدتو خودت خرج کن با این اوصاف انصراف نمیدادی مردم به هر دری میزنن مستقل بشن 

اخه پولمو‌ نمیده 

میگه پول میخای چکار ؟ بده من قسط و وامهارو بدم 

و گرنه ک‌میرفتم   مشکلم همینه 

امشبم ک‌گفتم   حداقلی چیزی ب نامم کن  دعوا راه انداخت

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
عوضیه‌ به تمام معناس‌ و ببخشید تو هم احمقی‌ که گذاشتی‌ با پولت‌ زمین بخره‌ بزنه به اسم خواهرش کجایی ...

چکار کنم 

یک ماه خونه بابام بودم نذاشتن جدا بشم 

خدا لعنتشون کنه ، ابروشون براشون مهم تر بوده

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

شوهرم وضع مالیش خیلی خوبه بعضی موقع ها تو خانه راحت نشستن وخانمی کردن خیلی لذت داره ولی دوست دارم خودم را به چالش بکشم و تا از درون احساس تهی بودن نکنم وشغلم را حفظ کنم

وضع مالیش خوبه ولی حقوق تو رو بهت نمیداد؟ اونم با این سختی کار؟ انصراف نده، شاید شغلت یروز به دادت ب ...

گلم  حقوقم رو با بحث و دعوا ازم میگیره 

اینقدر تحت فشارم میذاره  دعوا راه میندازه  اوقات تلخی میکنه  جیگرم رو خون میکنه تا کوتاه میام 

واقعا خسته شدم   همش جنگ  جنگ جنگ 

همه  وضعیت منو دارن؟

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

رو کار کردنت حساس شده شاید

یه مدت نرو سر کار

میگی وضعش هم که خوبه

به بهونه های مختلف ازش پول بگیر

جمع کن برا خودت طلا و سکه و ... بگیر

بحث نکن

جنگ اعصاب راه ننداز 

سیاست خرج کن

خودتم اذیت نشی

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒