2777
2789

مامان خوبی دارم بی حاشیس منتها دو‌تا داداش تو خونه دارم بزرگن جفتشونم  مامانم هرجا مهمونی میره  که اصولا هم تنها میاد یا  خونه من خاله هام هر جایییییی که فکر کنید غذای این دوتا رو  جدا میکنه  یا اخر سر از صاحبخونه میخواد غذاشونو بده 

روم نمیشه چیزی بهش بگم ، من خودم تنبلم دو غذا درست کردن خودش ولی خیلی ماشاالله زرنگه سریع غذا میپزه ، اخرین بار اومد اینجا غذاشونو گرفت از من با اینکه دیر وقت شده بود و اونا شام داشتن و خورده بودن باز نمیگه خب بمونه برای سارا و بچه هاش

خدا جونم شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره بده ببره 

مامانت مگه چند سال دیگه زنده است؟ 

دلشو نشکن بیشتر بپز 

اگر مشکل مالی نداری 

نوش جون برادرات 

انشالا بزرگ شدن پشتت باشن

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

واقعا عیبی نداره؟؟؟  مثلا من هفته ای دو تا سه بار بزور با دو تا بچه غذا میپزم دلم میخواد صداش کنم برا چند روزمون غذا درست کنه بزارم فریزر یا گشنه ایم یا حاظری میخوریم

خدا جونم شکرت
داداشام بزرگن سی و خورده ای سنشونه

سخت نگیر 

غریبه که نیست نوش جونشون 

کی بهتر از مادر و برادرات. 

من باشم خودم میدم ب اصرار که ببره انقد که داداشمو دوست دارم .

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

فک نکنم حرفات زیاد منطقی باشه برای اینک از دست مامانت ناراحت بشی خب غذارو ورداشته برا داداشاته ک بر ...

ینی واقعا عادیه میاد مثلا ی سر تنها اینجا بزور نگهش میدارم غذا درست میکنم هر چی موند و میبره نمیگم ناراحت میشم بیشتر موندم تو کارش اگه عادیه ناراحت نشم با اینکه غذا پختن براش کاری نداره

خدا جونم شکرت
ینی واقعا عادیه میاد مثلا ی سر تنها اینجا بزور نگهش میدارم غذا درست میکنم هر چی موند و میبره نمیگم ن ...

هرکس یه عادت خوب یابد داره توزندگیش اینم حتما یه عادته مامانته نمیشه بخاطر فذا بردنش ناراحتی پیش بیاری ک 

ینی واقعا عادیه میاد مثلا ی سر تنها اینجا بزور نگهش میدارم غذا درست میکنم هر چی موند و میبره نمیگم ن ...

ببین ارزش نداره ناراحت بشی 

مادرته سخت نگیر 

برا غریبه نیست برادراتن نوش جونشون.