2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم

133 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها با شوعرم قهرم یع دلخوری پیش اومده ولی خیلی دلخورم ازش رفته سفر امروز سه روزع فردا یا پس فردا میاد چیکار کنم چطوری ب روش بیارم خودمو ارایش کنم و لباس خوب و غذا خوب درست کنم؟ یا ن یه لباس راحتی تنم کنم و بی خیال باشم؟؟؟؟ ترو خدا درست راهنمایی کنین میخوام واقعا بفهمه ک ازش دلخورم قبلنا هر وخ از سفر میومد مثلا خودمو ارایش میکردم خونه رو جم میکردم میرفتم حموم و غذای عالی درست میکردم وقتی میومد میرفتم پیش وازش بغلش میکردم الان چیکار کنمممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم همون کارای خوب بکن بعد در کمال ارامش منطقی با احساس و بیان خوب بهش دلخوری تو بگو تا اونم از دلت در بیاره .قهر چیه وقتی قهر میکنی حخی شوهرت اگر بهترین هم باشه باید بیاد منت کشی ات پس احساس خرد شدن بهش دست میده پس به جای اون کار اینکار بکن تا نتیجه شو ببینی

عزیزدلم سلام😍امیدوارم در این ثانیه ای که داری پیامم رو میخونی لب هات خندون باشه و دلت شاد❤😍🌱

من مشاور خانواده و مشاور حقوقی هستم،بصورت آنلاین یعنی باچت و ویس در تمام پیامرسان ها(ایتا،روبیکا،سروش،بله،گپ،آیگپ،واتساپ،تلگرام وایمو)ارائه خدمات میدم حضورتون،من معمولا ویس میدم شما میتونین بصورت تایپ یا ویس باهام ارتباط برقرار کنین😍👌

مشاوره خانواده👨‍👩‍👧‍👦 در زمینه های:همسرداری_اختلافات زناشویی_فرزندپروری_آموزش جذب همسردلخواه_مهارت های افزایش اعتماد بنفس و عزت نفس و....

مشاوره حقوقی ⚖در حوزه خانواده(طلاق،مهریه،نفقه،جهیزیه،ارث،نسب،قیمومت،ولایت،حضانت و...)

تنظیم انواع دادخواست و لایحه واظهارنامه بصورت نیم بها و در اسرع وقت🤩

✅خبر عالی تر اینکه حق المشاورتون رو میتونین بعد اتمام جلسه تون هم پرداخت کنین😍😍😍

✔جلسه یکساعته مشاوره خانواده👨‍👩‍👦‍👦 ۷۹ تومن

✔جلسه سی دقیقه ای مشاوره خانواده👨‍👩‍👧‍👦 ۵۹ تومن

✔جلسه ۱۵ دقیقه ای مشاوره حقوقی⚖ ۶۰ تومن

🔵بابت هر دومعرفی یه جلسه یکساعته رایگان به ارزش ۷۹ هزارتومن هدیه بگیرین🤩🤩🤩

شماره همراهم:

09199541937☎️

✅لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی مطالب همسرداری،فرزند پروری و عزت نفس گذاشته میشه+ اسکرین شات رضایتمندی مراجعین و فیش های واریزی

https://eitaa.com/moshavere_online📱

مشاورآنلاین سابقم کاربری۹۷مشاور آنلاین (مشاور خانواده ومشاور حقوقی) هستم،بصورت چت و ویس تو هر پیامرسانی باشید ارائه خدمات میدم حضورتون،بصورت ۲۴ ساعته حتی ایام تعطیل.مشاوره بصورت چت و ویس در پیامرسان های ایتا،روبیکا،سروش،بله،گپ،آیگپ،واتساپ وتلگرام آیدی در تلگرام:moshavere_onlineee                           آیدی در تمام پیامرسان های ایرانی:moshavere_onlinee                                    شماره همراهم: 09199541937                                 مشاوره خانواده  یکساعته ۷۹ تومن___مشاوره خانواده سی دقیقه ای۵۹تومن______مشاوره حقوقی ۱۵دقیقه ای ۶۰ تومن________تنظیم انواع دادخواست ولایحه فقط ۵۰ تومن                                              🎷  حق المشاورتون رو بعد از اتمام جلسه هم میتونین پرداخت کنین😍🤩🤩🤩                                                   لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی نکات همسرداری،فرزند پروری،مهارت افزایش اعتماد بنفس مقابله با استرس و...میذارم نمونه واریزی ها و اسکرین شات رضایتمندی از جلسات مشاوره ام رو هم میذارم تا با خیال راحت بهم اعتماد کنین😍😍                                                          https://eitaa.com/moshavere_online