2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی تو هر لحظه مرا ، بیم فروریختن است:)🙃

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد 🙃 واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون🌼واسه بوی غذای مامان 🥘 واسه خوراکی خریدنای بابا🍬واسه لذت خاروندن جای کش جوراب🧦 واسه حس خوب کندن چسب خشک شده روی دست 👐واسه خوردن ته دیگ سیب زمینی 🍟واسه مزه نارنگی🍊واسه بوی خیار🥒واسه طلوع خورشید🌝واسه آرامش شب🌚واسه بوی لاک 🖌بوی چوب سوخته ،بوی بنزین،بوی نم بارون روی خاک☔بوی کتاب نو📚بوی قهوه تو خیابون☕خدایا شکرت واسه صدای دریا🌊صدای آتیش توی جنگل 🔥صدای بارون رو شیروونی🏚واسه صدای راه رفتن روی برگ های خشک شده توی پاییز🍂🍂🍁واسه صدای راه رفتن روی برف تو زمستون واسه وقتایی که با اولین نگاه سر نوارچسب و پیدا میکنیم،واسه بوی تن نوزاد چایی تو هوای سرد .لیسیدن انگشت بعد خوردن پفک نمکی ،واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت 🤲🤲💕

گفته بودی دردو دل کن گاه با کسی.

کو رفیق راز داری؟کو دل پر طاقتی؟

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود

گر کسبِ کمال می‌کنی می‌گذرد 

ور فکرِ مجال می‌کنی می‌گذرد 

دنیا همه سر به سر خیال است ، خیال 

هر نوع خیال می‌کنی می‌گذرد

وحشی بافقی

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

افتادگی آموز اگر طالب فیضی  هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

یعنی فکر میکنم جز معدود شعرهایی هست که انقدر پدرمادرم بهم گفتن از ۸ ۹ سالگی حفظمش😂😂

.به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند......چنین عزیر نگینی به دست اهرمنی

شعرایی ک بلد بودم یادم رفته

ولی می‌گفت شمع باشی یا نباشی من همان پروانه ام ک به دور تو میسوزد 

یا می‌گفت نکند جام دهد کام دهد از لب خود وام دهی در برت ساز زند مدهوش و حیران شوی 

مرا بی یاد کنی :)✨

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃
تورا هیچ گاه آرزو نخواهم کرد تورا لحظه ای خواهم  پذیرفت ک خودت بیایی نه با آرزوی من

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم 

مگر دشمن کند این را، که من با جان خود کردم

طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری 

غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم