2777
2789
عنوان

وااااااای سووووووووووووسک🪳🪳🪳🪳🪳🪳🪳

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 30 پست
میگه خودت بکش😒😒😒😒 چقدر من بی اقبالم

من خیلییی میترسن تا سر حد مرگ یه بار تو دسشویی سوسک دیدم تا سه روز نرفتم دیگ داشتم از کلیه درد میمردم

اشکال نداره الان جوراب بکن تو پاچه شلوارت یه جارو بردار بزن سر سوسکه

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلییی میترسن تا سر حد مرگ یه بار تو دسشویی سوسک دیدم تا سه روز نرفتم دیگ داشتم از کلیه درد میمرد ...

نیست رفته توی کنافای سقف

چراغ ک خاموش میشه میاد بیرون تا روشن میکنم مزره دوباره

‌ متفاوت باش.. مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..! ️ 
نیست رفته توی کنافای سقف چراغ ک خاموش میشه میاد بیرون تا روشن میکنم مزره دوباره

من جات بودم اول شوهرمو آنچنان میزدم تا یادش نره بعدم از خونه میکردمش بیرون والا مردی ک بلد نباشه سوسک بکشه به درد جرز لای دیوار میخوره

من یکی از شرکای مزدوج شدنم اینه شوهرم از هیچچچچچ حیوونی نترسه چون من حتی از زنبور هم میترسم

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
من جات بودم اول شوهرمو آنچنان میزدم تا یادش نره بعدم از خونه میکردمش بیرون والا مردی ک بلد نباشه سوس ...

کار خوبی میکنی شوهر من مارم بیاد از جاش تکون نمیخوره

‌ متفاوت باش.. مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..! ️ 
کار خوبی میکنی شوهر من مارم بیاد از جاش تکون نمیخوره

چ بیخیال

کجاییه

اصفهانیم

من از اصفهان خیلی خوشم میاد تاحالا فرصت نشده بیام به صفهان