دخترم امسال میره کلاس هفتم. مدرسه اش دوره، میخوام بدونم ارزش داره واسش سرویس بگیرم یا نه؟ شهریه هم میگیرن؟ یا مثله مدارس دولتی هست
تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲
چون میدونم محیطش چجوریه و ۶سال اونجا درس خوندم هرگز اجازه نمیدم بچم ازمون نمونه یا فرزانگان رو بده و ...
وای اونجام اینجوریه🤦♀️..دوستهای دخترم خیلی بد بودن.. خیلی روش تاثیر گذاشتن. من میگم دخترا اونجا بهترن
تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲
منطقه ما فرقی نمیکنه من هیات امنایی هستم ک مدرسم تو رشته ای ک هستم خیلی بهتر از نمونس رشتم ریاضیه&n ...
هیت امنایی چی هست؟ مگه همون نمونه دولتی نیست؟
والا اونا که من تو نمونه دیدم فوق العاده رقابتی بودن در حدی که خیلی از روابط دوستانه به خاطر همین رقابت و نمره بهتر و درصد بالاتر خراب شد
اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬 هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉 با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂
ن دولتی هست ک ی ذره شهریه بالاتری داره بچه هایی با نمره انظباط بالا و معدل بالا هستن من شهریم ۳ توم ...
اهان ممنون عزیزم..موفق باشید