2777
2789

من اصلا نمیتونم تحمل کنم یا ببینم مادر یه نفر دیگه از من رو برگردونه یا پشت سرم چغولی کنه یا حرف دروغ بزنه من آدم از مادر خودش میبینه دیگه من اگه جای مادرم باشم یا خانومایی که همیشه از خانواده همسرشون رفتارای بد میبینن و همسرشون هم همیشه طرفدار خانواده خودشه واقعا ترکش میکردم اینجور آدمی که خودش خانواده تشکیل داده ولی به فکر ننه باجیشه یدونه اسم تو شناسنامه هس پاره کن بره والا کی اعصاب داره با چارتا ادم درب و داغون دهن به دهن بزاره من ینی میبینم همیشه خانواده پدرم تو زندگیمون همیشه دخالت میکنن داغون میشم حالا خودمو جای مادرم میزارم داغونتر من بودم میریدم به همشون میزاشتم میرفتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب ادما متقابلا همو ازار میدن ، لازمم نیس اینهمه رابطه ها قوی باشه 

ما همه جیمون شبیه اروپایی ها شد الا  این فامیل بازی  بابا کجای دنیا اینهمه فامیل بازی وجود داره اخه  ، دونفر باهم زندگی میکنن راحت 

وقتی تو زندگی ادم تاثیر داره چجور میشه نادیده گرفت

امان از دخالت که الان چند روز دارم چوبشو میخورم.دلیل این تحمل میدونی چیه؟فقط شوهرم که تا حالا یه بارم به خونوادم بی احترامی نکرده من به حرمت شوهرم که همیشه با خونوادم خوب بوده

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
واسه همه چی حرف دارن

اره دهنشونو نمیشه بست ولی گل میشه گربت

باز فکر کن من خودم قطع رابطه کردم 

خواهر شوهرم رفته گفته با عروس جدیده رفت و امد نمیکنیم ادم حسابش نمیکنیم 

ایییینیییی که فکر میکنن خودش قطل رابطه کردن درررررد داره

....