من اصلا نمیتونم تحمل کنم یا ببینم مادر یه نفر دیگه از من رو برگردونه یا پشت سرم چغولی کنه یا حرف دروغ بزنه من آدم از مادر خودش میبینه دیگه من اگه جای مادرم باشم یا خانومایی که همیشه از خانواده همسرشون رفتارای بد میبینن و همسرشون هم همیشه طرفدار خانواده خودشه واقعا ترکش میکردم اینجور آدمی که خودش خانواده تشکیل داده ولی به فکر ننه باجیشه یدونه اسم تو شناسنامه هس پاره کن بره والا کی اعصاب داره با چارتا ادم درب و داغون دهن به دهن بزاره من ینی میبینم همیشه خانواده پدرم تو زندگیمون همیشه دخالت میکنن داغون میشم حالا خودمو جای مادرم میزارم داغونتر من بودم میریدم به همشون میزاشتم میرفتم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وقتی تو زندگی ادم تاثیر داره چجور میشه نادیده گرفت
امان از دخالت که الان چند روز دارم چوبشو میخورم.دلیل این تحمل میدونی چیه؟فقط شوهرم که تا حالا یه بارم به خونوادم بی احترامی نکرده من به حرمت شوهرم که همیشه با خونوادم خوب بوده
دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل