2777
2789
عنوان

عجیب ترین رفتار فامیل؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2947 بازدید | 77 پست
روستا اطراف اصفهان چیکار کنم خانواده ندارم همشون تو تصادف از دست دادم

خدارحمتشون کنه عزیزم.سعی کن جلوشون راحت باشی عین خودشون و خودتو زیاد به زحمت ننداز.امیدوارم یکی مثل خودشون سر راهشون بیاد...

🦋✨️‌                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری تحمل میکنید  اسمش کادوعه  نزاررررررید ازتون سواستفاده کنن پشتتونم بخندن بزنن تو سر ...

دیگه چیکار میشه کرد وقتی دارن برمیدارن چی میشه گفت 

اگه جعبه رو هم نیاری میگن از مال خدمون هم بمون ندادن

در این محفل که طوفان غرور است..که را یک لحظه امکان سرور است؟!
عزیزم خودش اون شکلاتو خریده برده...خانمش برنداشته و به شوخی گفته نههه ما باید ته این شکلاتو در بیاری ...

من تف میکنم تو شوخی های اینجوری که بخواد صمیمیت فرد رو نشون بده

شده آیا...؟ گله از جان به خدایت بکنی؟ و فقط هی نشود هی نشود...؟
چجوری تحمل میکنید  اسمش کادوعه  نزاررررررید ازتون سواستفاده کنن پشتتونم بخندن بزنن تو سر ...

همسایه بودن خیلی رفت و آمد نیست انتظار کادو زیادی نداشتیم کلا اما اینکه نشستن خودشون ته شیرینی درآوردن یه ذره عجیب بود 

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
من تف میکنم تو شوخی های اینجوری که بخواد صمیمیت فرد رو نشون بده

این ک شوخی نداشت با ما ..کاملا جدی  و منطقی بود

در این محفل که طوفان غرور است..که را یک لحظه امکان سرور است؟!