ppnnhh مدیر عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 1829 عنوان عجیب ترین رفتار فامیل؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2948 بازدید | 77 پست اومدن خونمون ی ظرف شکلات گرفتن بردم تعارف کردم خانومش گفت من نمیخورم یهو شوهرش گف چییی میگییی پول دادیماا ..بعد سهم زنش هم برداشت گف من خدم ته اینو درمیارم 😐 در این محفل که طوفان غرور است..که را یک لحظه امکان سرور است؟! 1402/04/04 | 22:55 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیکاجانا عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 754 مرز باریکی بین شوخی و بیشعوری هست عزیزدلم عزیزم خودش اون شکلاتو خریده برده...خانمش برنداشته و به شوخی گفته نههه ما باید ته این شکلاتو در بیاریم.....چقدر یبسید شماها
پاییز_غم_انگیز عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 7245 روستا اطراف اصفهان چیکار کنم خانواده ندارم همشون تو تصادف از دست دادم خدارحمتشون کنه عزیزم.سعی کن جلوشون راحت باشی عین خودشون و خودتو زیاد به زحمت ننداز.امیدوارم یکی مثل خودشون سر راهشون بیاد... 🦋✨️
ppnnhh مدیر استارتر عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 1829 چجوری تحمل میکنید اسمش کادوعه نزاررررررید ازتون سواستفاده کنن پشتتونم بخندن بزنن تو سر ... دیگه چیکار میشه کرد وقتی دارن برمیدارن چی میشه گفت اگه جعبه رو هم نیاری میگن از مال خدمون هم بمون ندادن در این محفل که طوفان غرور است..که را یک لحظه امکان سرور است؟!
زنداییمایکلم عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 1302 دخترت باید شرمندش میکرد لا حرفش میگفت عمه جون اگر داشتن که میکردن لازم به گفتن شما نبود کی از ... دخترم میگه مامان هر وقت میان خیلی بپز که به من پیام نده عمم
malakehhhhhhhhh عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 17406 همو را برد خانمش خیلی خوش خوراک ماشالا انگار فقط ماداریم حرص میخوریم شما عین خیالت نیس باشه چی بگم هر جور صلاح میدونید
im_diiana عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 4109 عزیزم خودش اون شکلاتو خریده برده...خانمش برنداشته و به شوخی گفته نههه ما باید ته این شکلاتو در بیاری ... من تف میکنم تو شوخی های اینجوری که بخواد صمیمیت فرد رو نشون بده شده آیا...؟ گله از جان به خدایت بکنی؟ و فقط هی نشود هی نشود...؟
زنداییمایکلم عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 1302 انگار فقط ماداریم حرص میخوریم شما عین خیالت نیس باشه چی بگم هر جور صلاح میدونید از این حرسا اینقد خوردم بیفایده بود بیخیال شدم دیگه پوستم کلفت شده
malakehhhhhhhhh عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 17406 دیگه چیکار میشه کرد وقتی دارن برمیدارن چی میشه گفت اگه جعبه رو هم نیاری میگن از مال خدمون هم ... نه خب چندتا برا هرکی یه دونه میچیدی تو یه ظرف خشگل میذاشتی جلوشون تمام
زنداییمایکلم عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 1302 خدارحمتشون کنه عزیزم.سعی کن جلوشون راحت باشی عین خودشون و خودتو زیاد به زحمت ننداز.امیدوارم یکی مثل ... ممنون خدا به شما سلامتی بده چشم
ppnnhh مدیر استارتر عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 1829 کدوم شهری عزیزم.الهی قربون مظلومیتت گیر چه ادمایی افتادی چه مهربونی تو 🥲💫 در این محفل که طوفان غرور است..که را یک لحظه امکان سرور است؟!
negahhh1232 عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 3743 چجوری تحمل میکنید اسمش کادوعه نزاررررررید ازتون سواستفاده کنن پشتتونم بخندن بزنن تو سر ... همسایه بودن خیلی رفت و آمد نیست انتظار کادو زیادی نداشتیم کلا اما اینکه نشستن خودشون ته شیرینی درآوردن یه ذره عجیب بود شبهایی در زندگیام بود که خیال میکردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد، اما صبح شد..
ppnnhh مدیر استارتر عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 1829 من تف میکنم تو شوخی های اینجوری که بخواد صمیمیت فرد رو نشون بده این ک شوخی نداشت با ما ..کاملا جدی و منطقی بود در این محفل که طوفان غرور است..که را یک لحظه امکان سرور است؟!
niiilsu عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 3294 اومد خونمون گفت باید برم دستشویی رو ببینم چقد تمیزین مام گفتیم بفرما برو ببین😐😐😐😐😐
نیکاجانا عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 754 من تف میکنم تو شوخی های اینجوری که بخواد صمیمیت فرد رو نشون بده باشه شما تف کن ما هم کنارشون میخندیم و از زندگیمون لذت میبریم