2777
2789
عنوان

اهدا عضو

72 بازدید | 14 پست

خانوما اگه بخوام کارت اهدا عضو بگیرم  ، از طریق سایتش ثبت نام کنم تا خودم نخوام کسی نمیتونه بفهمه؟ منظورم اینه که خب چون آدرس می خواد ی وقت کارت و نفرستن در خونه 

نمی خوام خانوادم متوجه بشن مامانم مخالفه

در من هست هزار من، گر بشکند یک من زاده  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مخالفم ولی مامانم نزاشت جلوشو بگیرم ک نگیره 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    
یعنی گزینه مشخص داره ؟ 

عزیزم از سال ۹۴ به این ور کارت ارسال نمیشه دیگه 

وقتی ثبت نام کردی از کارتت اسکرین بگیر پرینت بگیر اگه میخوایی همراهت باشه وگرنه حتی  ثبت نام وجاهت قانونی نمیاره و‌باید افراد خانواده ات رضایت بدن که اجازه داده بشه اهدا کنن اعضات رو 

عزیزم از سال ۹۴ به این ور کارت ارسال نمیشه دیگه  وقتی ثبت نام کردی از کارتت اسکرین بگیر پرینت ...

عزیزم ثبت نام کردم 

برم کافی نت پرینت بگیرم ؟ .توی اطلاعاتش نوشته بود در صورت داشتن کارت اهدا بازم اگه ولی رضایت نده اهدا نمیشه . 

در من هست هزار من، گر بشکند یک من زاده  
عزیزم ثبت نام کردم  برم کافی نت پرینت بگیرم ؟ .توی اطلاعاتش نوشته بود در صورت داشتن کارت اهدا ...

بله  میگم‌ که اهدا نمیشه چون اصلا کارت جنبه قانونی نداره 

علت فقط این هست که این جا بیوفته بین مردم که خودخواسته اهدا کنن  و فرهنگ‌ سازی بشه وگرنه خدایی نکرده انفاقی بیوفته برای شما بازماندگان باید رضایت بدن برای اهدا 

بله کافی نت پرینت بگیر