2789
برای اولین بار بهم گفت اگه نه بگی میرم جای دیگه انقد گریه کردم ینی چی آخه اگه یه روز اون چیز نباشه آ ...

ای خواهر، این مردا جنسشون خرابه هر کسی یجوری گرفتاره از دستشون. من اگه مستقل بودم هیچوقت ازدواج نمیکردم از همه ی مردا بدم میاد. میدونی شوهرم قبل ازدواج یجوری باهام رفتار میکرد که فکر میکردم فرشته س از اسمون اومده بخدا. فکر میکردم پاکترین ادم روی زمینه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای دلم میخواد برم محکم بغلش کنم نمیتونم کاش تحمل کنم😭

اگه خیلی دلتنگشی و نمیاد سمتت خودتو به مریضی بزن اینجوری نگرانت میشه میاد سمتت اگه جواب نداد. نصف شد یهو تو خواب مثلا خوابی جیغ بزن بیدار شد بگو خواب بد دیدم بغلش کن مثلا ترسیدی اینجوری اشتی میکنید

اگه خیلی دلتنگشی و نمیاد سمتت خودتو به مریضی بزن اینجوری نگرانت میشه میاد سمتت اگه جواب نداد. نصف شد ...

ایناروقبلاکردم میترسم هیچ وقت اون نیادمن برم میخوام خودش بیاد ینی دوسم نداره جامونم جداکردم

ایناروقبلاکردم میترسم هیچ وقت اون نیادمن برم میخوام خودش بیاد ینی دوسم نداره جامونم جداکردم

عزیزم جاتو هیچوقت جدا نکن، اگه تند رفتی اینبارو کوتا بیا ولی دفه های بعد سعی کن دعوا نگیری، لابد اونم میگه الان من برم سمتش عادت میکنه پررومیشه

آب بدم ینی ؟همیشه خدمت کردم الان میگم خودش برداره آخه آدم قهر بودنی هم خودش یه چی برنمیداره  هم ...

خب شاید اینجوریمیخواد باهات حرف بزنه اشتی کنید. منم بعضی وقتا ک قهرم میخوام اشتی کنم به شوهرم میگم چای میخوام اب میخوام یا خوراکی میخوام. میبردی براش ته اب خوردنشو یه کوچولو میریختی روش بعد میخندیدی بهش اینا خیلی جوابه

عزیزم جاتو هیچوقت جدا نکن، اگه تند رفتی اینبارو کوتا بیا ولی دفه های بعد سعی کن دعوا نگیری، لابد اون ...

بابا این بار اصلا تقصیر من نبود که من خیلی وقته کوتا میام این شروع میکنه جدیدا منم جوابشو میدم دلم شکستنی هم ساکت میشم یه جوری میشم بغض میکنم ولی این چند مین باره جامو عوض کردم خب پیشش بخوابم میگه ناراحت نیس آخه همین الانم انگار نه انگار

بابا این بار اصلا تقصیر من نبود که من خیلی وقته کوتا میام این شروع میکنه جدیدا منم جوابشو میدم دلم ش ...

چرا از اول انقد جاتو عوض کردی گل جاتون تو اتاقه عوضش نکن. الانم میبینی نمیاد سمتت دیگه باهاش بحث نکن دعوا نکن خواست دعوا کنه توجه نکن بهش جوابشو نده. من خودم انقد سر هرچی باشوهرم دعوامیکنم از خودم و ازون خسته شدم