2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید بچه ها

203 بازدید | 41 پست

سلام

دختر من دو سال و سه ماهشه، آبله گرفته، صورتشم خیلی زیاد زده حتی محل رویش مژه هاشم زده،  هم میخارونه، هم تو خواب دمر میخوابه، صورتشو هی میزنه به زمین، به این ور و اون ور، تقریبا همش کنده شده، انقدر ناراحتم انگار دنیا رو سرم خراب شده، 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کالاندولا.دکتر.کمپرس سرد

دکتر بردم. شربت هیدروکسی زین داده ، هر هشت ساعت بهش میدم، پماد کالامین هم داده ، که تو بیداری نمی ذاره براش بزنم زیاد، تو خوابم انقد صورتشو به زمین میزنه که همش پاک میشه.

ببرش دکتر خوب میشه من و داداشم جفتمون زدیم موقع عید بود 

دکتر بردم. شربت هیدروکسی زین داده ، هر هشت ساعت بهش میدم، پماد کالامین هم داده ، که تو بیداری نمی ذاره براش بزنم زیاد، تو خوابم انقد صورتشو به زمین میزنه که همش پاک میشه

من انقد زده بودم جا سوزن انداختن رو تنم نبود میشستم میترکیدن اصلا جاش نموند تازه من سن بالا گرفتم تو ...

پس چرا از هر کی شنیدم گرفته حتی تو بچگی، جاش تا همبشه مونده؟

عزیزم دکتر به بچه من شربت نئوتادین داد برای خارش .

هر ۱۲ ساعت دو نیم سی سی...بچه من دو سال هشت ماهشه 

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
همش یا خودش میکنتش، یا تو خواب کنده میشه خیلی ناراحتم.

بچه منم همین طور بود .این شربت رو دادم خوب شد

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین