2777
2789
عنوان

پایین نیومدن زردی نوزاد

5788 بازدید | 31 پست

خانوما تورخدا کمکم کنید اگ کسی تو این زمیته تجربه داره راهنماییم کنه

من ۲۳ روزه زایمان کردم پسرم هنوز زردی داره 

دوروز بیمارستان بستری شد زردیش از ۱۴ شد ۸ بعد مرخص شد دوروز بعد دیدم داره زرد میشه بردم ازمایش دادم شده بود ۱۲ دستگاه گرفتم ۲۴ ساعت گذاشتم تو خونه داخل دستگاه زردیش اوند پایین دوباره رف بالا

خودم دیگ هر سردی ک فکرشو بکنید خوردم عرق کاسنی لیمو شیرین اب انار کاهو 

صورت بچمو هروز با کاسنی میشورم شیر خشت و ترنجبین هم خوردم بچمو هم زیاد نمیپوشونم ولی زردیش هنوزم هست کل صورتش زرده خیلی نگرانم 😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترنجبین خوردی خوبه  به بچه اگه میدی مراقب باش شیرین نپر گلوش  ولی ببر دکنر شاید  دار ...

والا نمیدونم همه چی میخوردم بخدا داغونم کسی هم کاری نمیکنه برام دکترم میبرم ن قطره ایی ن چیزی میدن خیلی میتر همش فکرم درگیره

تخم سبزی خُلفه رو از عطاری بخر.بعد تخم رو بذار لایک یه پارچه خوب بکوب،بعد از اینکه کوبیدی،بذار تخم لایک همون پارچه بمونه.پارچه رو چندبار بزن تو آب ،بعد آب پارچه رو که داخلش تخم له شده هست خوب شیره کش کن و بچکون.ابو از صافی رد کن که هیچی داخلش نباشه.بده بچت بخوره

من هرکاری کردم زردیش پایین نیومد بعد بهش یک هفته غیر از شیرم شیر خشک اپتامیل دادم شیرخشک باعث میشه حجم مدفوعش زیاد بشه و زردی بیشتری دفع کنه 

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

شیر خوب میخوره؟شیرت خوبع؟

اگر نه یا شیرت کمه, براش شیر خشک بخر بده حتما بخوره هم برا زردی خوبه  هرچی بیشتر ادرار کنه خیلی زودخوب میشع 

دخترم جون دلم جوری بزرگت میکنم ک نگی کاش پسربودم...👸